فانی لند‌

طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی • مجله تصویر زندگی

طرز تهیه خورش شش انداز خورش محلی گیلان

خورشت شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب، شش انداز تخم مرغ، شش انداز هویج و … در اینجا روش پخت خورش شش انداز بادمجان را شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه خورش شش انداز

بادمجان قلمی۵ عدد متوسطگردوی آسیاب شده۳۰۰ گرمرب انار (ترشیش به ذائقه خودتون)۱ قاشق غذاخوریپیاز متوسط۱ عددب آلوچه (قابل حذف)۱ قاشق مرباخوریرب گوجه۱ قاشق غذاخورینمک، زردچوبه، گلپربه میزان لازمآب سردبه میزان لازمآماده سازی:۳۰ دقیقهزمان پخت:۳۰ دقیقهمجموع زمان پخت:۶۰ دقیقه

طرز تهیه خورش شش انداز :

بادمجان‌ها را پس از پوست کندن به مکعب‌های متوسط خرد کرده و کمی نمک به آن‌ها می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. سپس مغز گردو را در قابلمه کمی تفت می‌دهیم تا روغن آن خارج شود (مثل فسنجان). پس از آن، رب انار، رب آلوچه، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. در مرحله بعد، دو لیوان آب سرد به خورش اضافه کرده و با شعله کم می‌گذاریم تا آرام آرام روغن خورش پس بدهد. اگر دیدید که روغن کم پس داده، چند تکه یخ به خورش اضافه کنید.

پیازهای خلالی شده و بادمجان‌ها را به طور جداگانه داخل روغن سرخ می‌کنیم. در حین سرخ کردن، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن‌ها اضافه می‌کنیم.

پس از آن که گردو به طور کامل روغن پس داد، پیاز و بادمجان‌های سرخ شده را به آن اضافه می‌کنیم. سپس کمی گلپر به خورش می‌زنیم و شعله را کم می‌کنیم تا خورش به خوبی جا بیفتد.

و در آخر به همراه برنج نوش جان کنید.

طعم این خورش شبیه خورش فسنجان است. در آموزش های بعدی با روش تهیه انواع دیگر خورش شش انداز آشنا خواهید شد.

منبع : هانی شف

برچسب ها

,

مطالب مشابه را ببینید!