طرز تهیه دسر انار شب یلدا (دسر آسان و سه لایه انار برای شب چله) • مجله تصویر زندگی
دسر انار سه لایه، دسری شیک و مجلسی برای پذیرایی مهمانی شب یلدا است. این دسر خوشمزه را می توانید به صورت تک نفره یا قالبی درست کرده و به دلخواه تزیین و سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه دسر انار سه لایه
کیک شکلاتی یا وانیلیبه مقدار لازمپودر ژله اناریک بستهپنیر ماسکارپونه۱۰۰گرمخامه صبحانه یا قنادی۲ قاشق غذاخوریاناربرای تزیینبرگ نعناعبرای تزیین
نکات:
اگر فرصت پخت کیک وانیلی یا شکلاتی ندارید، میتوانید از کیک آماده شکلاتی یا ساده استفاده کنید.
پنیر ماسکارپونه بدون نمک و مخصوص دسر و شیرینی است. به جای آن از پنیر ویلی و اسپونی هم میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه دسر انار شب یلدا سه لایه
ابتدا کیک را با چنگال یا با دست خرد و ریز ریز میکنیم.
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا ذرات ژلاتین در آب حل شده و مایع شفاف شود.
یکسوم جام یا ظرفهای دسر را ژله میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
در این فاصله زمانی، خامه و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملاً یکدست و سفت شود.
سپس داخل قیف یا کیسه فریزری که گوشهاش را سوراخ کردهایم ریخته و روی ژلههایی که بستهاند یک لایه میپوشانیم.
روی خامهها را یک لایه کیک پودر شده میریزیم.
روی دسر را با دانههای انار و نعناع یا پونه تزیین میکنیم.
نیمساعت در یخچال میگذاریم و سپس سرو میکنیم.