طرز تهیه دسر به، دسر خوشرنگ و خوشمزه فصل پاییز
فراروـ دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند که معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار میروند. دسرها در طعمهای گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. دسر به یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که دستور تهیه بسیار آسانی دارد و میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. این دسر لطیف و خوشمزه از ترکیب میوه به با آب انار، شکر، نشاسته، هل و… تهیه میشود و بسیار زیبا و مجلسی است. اگر دوست دارید این دسر فوقالعاده را همراه با ما در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
به کوچک: ۳ عدد
آب انار: ۱ لیوان
شکر: نصف لیوان
آب سرد: ۲ لیوان
هل: سه عدد
نشاسته گل: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این دسر به خوشمزه ابتدا بهها را پوست و از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هسته و جای هستهها را با چاقو دربیاورید. پوست به را کف ماهی تابه نچسب بریزید و بهها را روی پوسته به بچینید. تخمهای به و هل را داخل ماهی تابه بریزید. حالا شکر و آب انار را روی به بریزید. نشاسته گل و آب سرد را با هم حل کنید و داخل ماهی تابه بریزید. حالا درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان بدهید تا به بپزد و شیره دسر لعاب بیندازد. حالا دسر به خوشمزه ما آماده سرو است. دسر را داخل ظرف سرو بکشید و روی آن را با خلال پسته تزیین کنید، نوش جان. میتوانید این دسر را همراه با بستنی وانیلی و یا خامه سرو کنید.
نکات مهم
میوه به یکی از میوههای خوشبو و بهشتی است که طعم و بوی بسیار مطبوعی دارد و دارای خواص بیشماری برای بدن است. به سرشار از ویتامین A، B و املاح آهکی است؛ همچنین به دارای مقادیر قابل توجهی از پروتئید، گلوسید و لیپید است که برای سلامت قلب، معده و دستگاه گوارش و آرامش اعصاب مفید است. در ایران به در استانهای فارس، اصفهان، کرمان و اردبیل تولید میشود. برای تهیه دسر به بهتر است از بههای سالم، بدون لکه و زدگی استفاده کنید.