فانی لند‌

طرز تهیه ساندویچ ران مرغ لذیذ با سالاد کلم

مواد لازم

ران مرغ ۴ شیشه 

لیمو ترش ۱ عدد

فلفل چیلی قرمز ۱ عدد

سیر ۲ حبه 

نمک به میزان لازم 

فلفل سیاه به میزان لازم 

نان همبرگر ۴ عدد 

هویج ۲ عدد

کلم سفید ۱ عدد کوچک 

پیاز ۱ عدد کوچک 

ماست ۲ قاشق غذاخوری 

سس خردل ۱ قاشق غذاخوری 

منداب ۱ مشت 

طرز تهیه 

۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ران‌های مرغ را با رنده‌ی پوست و آب لیمو، فلفل چیلی، سیر و نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی آن‌ها را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شوند.

۲. در این میان سالاد کلم را تهیه کنید. هویج، کلم و پیاز خرد شده را در کاسه‌ای بریزید. ماست و سس خردل را به آن‌ها اضافه کنید. به آن‌ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و خوب با هم ترکیب کنید.

۳. ران‌های مرغ را در سینی فر بگذارید (پوست آن‌ها رو به بالا باشد) و برای ۳۰ دقیقه تا زمانی که مغز پخت و طلایی شوند، در فر بپزید.

۴. آن‌ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس استخوان‌های ران‌ها را از آن‌ها خارج کنید.

۵. تکه‌های نان را از وسط نصف کنید و آن‌ها را تست کنید. مقداری سالاد کلم، یک ران مرغ و تعدادی برگ منداب بین ۲ برش نان قرار دهید و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه‌ی ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم: 

۱. فلفل چیلی را از وسط نصف کنید، دانه‌های آن را جدا کنید و سپس آن را نازک برش دهید.

۲. سیر را پوست بگیرید و با لبه‌ی چاقو له کنید.

۳. هویج‌ها را پوست بگیرید و سپس آن‌ها را با پوست کن به شکل ورقه‌های نازک طولی برش دهید.

۴. کلم سفید را ۴ قسمت کنید و بعد آن را نازک خلالی کنید.

۵. پیاز را پوست بگیرید و نازک خلالی کنید.

۶. ران‌های مرغ باید به مدت ۳۰ دقیقه مزه دار شوند.

منبع: آشپزباشی

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!