طرز تهیه ساندویچ سوسیس بندری با روش مخصوص ساندویچی‌ها

طرز تهیه ساندویچ سوسیس بندری با روش مخصوص ساندویچی‌ها

فراروـ خوزستان و استان‌های جنوبی ایران خاستگاه غذا‌های متنوعی است که هر کدام از آنها پیشینه فرهنگی خاص خود را دارند و جایگاه خاصی در فرهنگ غذایی ایران دارند. غذا‌های استان‌های جنوبی معمولا پر ادویه و تند هستند. سوسیس بندری یکی از غذا‌های مشهور و بسیار خوشمزه جنوبی است که به نام بندری شهرت پیدا کرده است و در اصل یک غذای تند است. این غذا به صورت ساندویچ تهیه می‌شود و یکی از گزینه‌های پر طرفدار و پر فروش فست فو‌ها است. ممکن است بار‌ها در منزل اقدام به درست کردن ساندویچ سوسیس بندری کرده باشید، اما هربار به این نتیجه برسید که شبیه به ساندویچ‌های بندری بازاری نشده است. ما در این مطلب می‌خواهیم روش مخصوص درست کردن سوسیس بندری به سبک رستورانی را به شما آموزش بدهیم، پس این آموزش را از دست ندهید و در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوسیس بندری مخصوص رستورانی همراه ما باشید.

مواد لازم

سوسیس آلمانی: ۱ کیلو
پیاز بزرگ: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
آب جوش: یک دوم پیمانه
روغن: به میزان لازم
نان ساندویچی: به تعداد لازم
خیارشور و گوجه برای داخل ساندویچ: به میزان لازم

طرز تهیه

طرز تهیه ساندویچ سوسیس بندری با روش مخصوص ساندویچی‌ها

برای درست کردن این ساندویچ بندری خوشمزه و ویژه ابتدا پیاز‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد کنید. پیاز‌های خرد شده را داخل ماهی تابه بریزید و کمی نمک روی آن بپاشید. درب ماهی تابه را ببندید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید. ۵ دقیقه صبر کنید تا پیاز با نمک آب بیندازد، سپس درب ماهی تابه را بردارید و کمی روغن به پیاز اضافه کنید. اجازه بدهید پیاز‌ها نرم و طلایی شوند، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز بپاشید و سی ثانیه تفت بدهید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از اینکه به مدت ۱ دقیقه رب گوجه فرنگی و پیاز را تفت دادید، آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید و درب ماهی تابه را ببندید و ده دقیقه زمان بدهید تا سس با حرارت متوسط بجوشد و کمی غلیظ شود، سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

در مرحله بعد سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید و بعد سس پیاز را که از قبل آماده کرده‌اید، روی سوسیس‌ها بریزید و حسابی همه مواد را هم بزنید و زیر و رو کنید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. در مرحله آخر دو تا سه قاشق غذاخوری روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا روغن حسابی داغ شود، سپس سوسیس‌ها را داخل ماهی تابه بریزید و به مدت دو تا سه دقیقه سوسیس‌ها را داخل روغن داغ سرخ کنید. در این مرحله سوسیس بندری خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را لای نان ساندویچی بگذارید و کمی گوجه و خیارشور روی آن بچینید و در صورت تمایل با سس تند نوش جان کنید. 

نکات مهم 
ـ توجه داشته باشید که پیاز سوسیس بندری نباید سرخ و طلایی شود؛ بلکه باید حالت کاراملی و نرم داشته باشد. هرچه میزان پیاز بیشتر باشد، درنهایت ساندویچ بندری خوشمزه‌تری خواهید داشت. حتما از پیاز سفید یا زرد برای تهیه سوسیس بندری استفاده کنید.
ـ سوسیس بندری با خوراک بندری دو غذای متفاوت هستند. خوراک بندری دارای سیب زمینی سرخ کرده و فلفل دلمه‌ای است؛ اما ساندویچ سوسیس بندری سیب زمینی ندارد.
ـ سوسیس بندری مثل همه غذا‌های بندری و جنوبی تند است. اگر مشکل مصرف فلفل دارید، می‌توانید فلفل را از دستور حذف کنید. اگر ذائقه شما تندی را می‌پسندد، می‌توانید به اندازه دلخواه میزان فلفل را اضافه کنید.
ـ برای درست کردن سوسیس بندری نیازی به استفاده از سوسیس‌های مرغوب با میزان گوشت بالا نیست و سوسیس آلمانی بهترین سوسیس برای تهیه ساندویچ بندری است.

منبع خبر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها