طرز تهیه پنکیک بدون شیر برای 3 نفر • مجله تصویر زندگی
برای تهیه پنکیک بدون شیر 🥞، میتوانید از جایگزینهای مختلف برای شیر استفاده کنید و پنکیکهایی نرم و خوشمزه داشته باشید. در اینجا دستور پخت پنکیک بدون شیر آورده شده است:
مواد لازم برای تهیه پنکیک بدون شیر
آرد سفید:۱ فنجانپودر بکینگ پودر:۱ قاشق چایخوریشکر: (اختیاری)۱-۲ قاشق غذاخورینمک:یک پینچ (یک چهارم قاشق چایخوری)تخممرغ:۱ عددآب یا آبمیوه (مثل آب پرتقال):۳/۴ فنجانروغن مایع (یا کره ذوبشده):۲ قاشق غذاخوریوانیل: (اختیاری)۱/۲ قاشق چایخوریآماده سازی:۱۵ دقیقهزمان پخت:۵ دقیقهمجموع زمان پخت:۲۰ دقیقه
طرز تهیه پنکیک بدون شیر
در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه، تخممرغ، آب یا آبمیوه، روغن مایع (یا کره ذوبشده) و وانیل (در صورت استفاده) را با هم خوب بزنید.
مواد خشک را به تدریج به مواد مایع اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود. مراقب باشید که مواد بیش از حد هم نزنید تا پنکیکها سفت نشوند.
یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن یا کره داخل آن بریزید. وقتی ماهیتابه داغ شد، با یک قاشق از مخلوط پنکیک داخل ماهیتابه بریزید.
پنکیکها را حدود ۲-۳ دقیقه از یک طرف بپزید تا حبابهایی روی سطح پنکیک ظاهر شود، سپس آنها را برگردانید و طرف دیگر را برای ۱-۲ دقیقه بپزید.
پنکیکها را داغ سرو کنید. میتوانید آنها را با عسل، شیره افرا، میوههای تازه یا هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید.
نکات:
میتوانید به جای آب، از آبمیوههای دیگر یا حتی شیر بادام، شیر سویا یا هر نوع شیر گیاهی دیگر استفاده کنید.
برای پنکیکهای ضخیمتر، مقدار آرد را کمی بیشتر کنید و برای پنکیکهای نازکتر، مقدار مایع را بیشتر کنید.