علت پر شدن حافظه گوشی سامسونگ و شیائومی و سایر گوشی‌ها

علت پر شدن حافظه گوشی سامسونگ و شیائومی و سایر گوشی‌ها

حافظه گوشی پر شده ولی چیزی توش نیست یک مشکل اساسی محسوب میشود؛ اما علت پر شدن حافظه گوشی سامسونگ و شیائومی چیست ؟

در این مطلب قصد بررسی این مشکل را داریم و سپس با ارائه راهکارهایی برای جلوگیری از پر شدن بی دلیل حافظه گوشی اندروید یک بار برای همیشه به شما آموزش می‌دهیم چگونه این مسئله را حل کنید.

با اینکه گوشی‌های هوشمند این روزها فضای زیادی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند، اما باز هم محدودیت‌هایی در این زمینه وجود دارد و پر شدن حافظه گوشی بخشی از دغدغه یک کاربر گوشی موبایل است؛ به خصوص اگر فضای ذخیره‌سازی گوشی شما مملو از تعداد زیادی فیلم، عکس، بازی‌های سنگین و فایل‌های موسیقی با کیفیت بالا باشد، دیر یا زود با پیغام پر بودن فضای حافظه رو‌به‌رو می‌شوید. برخی از کاربران به دلیل خطای ” فضای ذخیره سازی پر است ” نمی‌توانند برنامه‌ها یا سیستم عامل سیستم را در اندروید به روز کنند.

گاهی اوقات هم پیش می‌آید که کاربران فکر می‌کنند با توجه به این که داده‌های زیادی را در حافظه گوشی خود ندارند، شاید گریبانگیر ویروس پر شدن حافظه گوشی شیائومی یا سامسونگ شده‌اند و در حقیقت علت پر بودن حافظه گوشی را پیدا نمیکنند!

در این مقاله از مجموعه مقالات تخصصی ۱۹کالا در حوزه موبایل و تکنولوژی ما به این سوال که وقتی حافظه گوشی پر میشود چکار کنیم جواب خواهیم داد و به شما نشان خواهیم داد که چگونه با ایجاد فضای کافی در حافظه ذخیره سازی داخلی، می‌توان به راحتی این مشکل را برطرف کنید. همچنین در صورتی که می‌خواهید بدانید چگونه حافظه گوشی را زیاد کنیم می‌توانید مقاله مرتبط و کامل آن را مطالعه کنید.

پر شدن بی دلیل حافظه گوشی

شما هم میپرسید چرا حافظه گوشیم الکی پر شده؟ پر شدن بی دلیل حافظه گوشی سامسونگ و دیگر مدل های اندرویدی یکی از مشکلات رایج بین کاربران است که در این مقاله تصمیم داریم آن را حل کنیم. ابتدا باید ببینیم که دلیل پر شدن حافظه گوشی چیست؟ تنها ذخیره‌سازی فایل‌های موسیقی یا ویدئویی نمیتواند به تنهایی مسئول پر شدن حافظه گوشی بدون دلیل باشد و می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد که در این قسمت به آن‌ها خواهیم پرداخت.

فایل‌های موقت و کش: فایل‌های موقت و کش برنامه‌ها به‌طور خودکار برای بهبود عملکرد ایجاد می‌شوند و اگر پاک نشوند، به مرور زمان فضای زیادی را اشغال را می‌کنند.آپدیت‌های سیستم‌عامل و برنامه‌ها: گاهی اوقات به‌روزرسانی‌های سیستم‌عامل یا اپلیکیشن‌ها به‌طور خودکار انجام می‌شود و فایل‌های اضافی یا موقت از آن‌ها در حافظه باقی می‌ماند که به پر شدن حافظه کمک می‌کند.ویروس‌ها و بدافزارها: گاهی ویروس‌ها و بدافزارها می‌توانند فایل‌های مخرب ایجاد کنند و فضای ذخیره‌سازی را پر کنند.اپلیکیشن‌های خودکار یا پس‌زمینه‌ای: برخی اپلیکیشن‌ها به‌طور خودکار در پس‌زمینه اجرا می‌شوند و ممکن است بدون اینکه شما متوجه شوید، داده‌های زیادی را ذخیره کنند.دانلودها و فایل‌های ناشناخته: ممکن است فایل‌هایی به‌طور ناخودآگاه (مثلاً از پیام‌ها، ایمیل‌ها یا وب‌سایت‌ها) دانلود شوند و فضای گوشی را اشغال کنند. برخی از این فایل‌ها به‌طور خودکار به پوشه‌های مختلف منتقل می‌شوند و شما از وجود آن‌ها بی‌اطلاع می‌مانید.داده‌های اپلیکیشن‌ها: برخی اپلیکیشن‌ها داده‌هایی را ذخیره می‌کنند که ممکن است زیاد شوند، مثل عکس‌ها، ویدئوها یا فایل‌های ذخیره‌شده برای برنامه‌های چت.فایل‌های پشتیبان و بک‌آپ‌ها: اگر گوشی شما به‌طور خودکار از داده‌ها بک‌آپ می‌گیرد (مانند بک‌آپ‌های گوگل یا آی‌کلود)، ممکن است فایل‌های پشتیبان زیادی جمع شوند و حافظه گوشی پر شود.فایل‌های سیستم و لاگ‌ها: در برخی گوشی‌ها، فایل‌های لاگ یا فایل‌های سیستم به‌طور غیر ضروری جمع می‌شوند و می‌توانند فضای زیادی را اشغال کنند.

وقتی حافظه گوشی پر میشود چکار کنیم

چند روش اصلی و کلی برای رفع پر شدن بی دلیل حافظه گوشی سامسونگ و دیگر اندرویدی‌ها وجود دارد که موارد زیر از مهم‌ترین آن‌ها شمرده می‌شوند و در ادامه هر یک را به صورت کاربردی بررسی می‌کنیم:

از ابزارهای بهینه‌سازی حافظه استفاده کنید.وجود بدافزار یا اپلیکیشن‌های مخرب را بررسی کنید.آپدیت‌های خودکار اپلیکیشن‌ها را غیرفعال کنید.پوشه‌های موقت را مورد بررسی قرار دهید.اپلیکیشن‌های پیش‌فرض غیرفعال کنید.از برنامه های استریم برای فایل‌های صوتی و ویدیو ها استفاده کنید.ویجت‌ها و آیکون‌های صفحه اصلی را غیرفعال کنید.در برخی موارد میتوانید از نسخه‌های سبک اپلیکیشن‌ها استفاده کنید.برای آزاد کردن فضا از حافظه ابری یا انتقال داده‌ها به کامپیوتر استفاده کنید.سنگین‌ترین فایل‌ها در فضای ذخیره‌سازی خود را پیدا و در صورت لزوم آن‌ها را پاک کنید.پیش فرض تنظیمات ذخیره‌سازی فایل‌ها را روی حافظه جانبی یا همان SD کارت قرار دهید.کش یا حافظه پنهان برنامه‌ها را پاک کنید.بازی‌ها و برنامه‌های اضافی و بدون کاربرد را پاک کنید.دستگاه خود را ریست فکتوری کنید و به تنظیمات کارخانه برگردانید.

استفاده از ابزارهای بهینه‌سازی

بسیاری از گوشی‌های اندرویدی ابزارهای داخلی برای بهینه‌سازی و پاکسازی فضای گوشی دارند. برخی گوشی‌ها ابزارهایی مانند Storage Manager دارند که می‌تواند فضای اشغال‌شده را مدیریت کند. در غیراین صورت هم می توانید یک اپلیکیشن مناسب را برای اینکار دانلود و نصب کنید. در ادامه چند مورد را معرفی کردیم…

قیمت ویژه: ۱۵,۱۹۹,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت

قیمت ویژه: ۲۹,۶۴۹,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی 14T ظرفیت ۲۵۶ رم ۱۲ گیگابایت

قیمت ویژه: ۲۶ تومان

گوشی شیائومی Poco X6 ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت

قیمت ویژه: ۲۰,۴۹۹,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی Xiaomi 12 ظرفیت ۱۲۸ رم ۸ گیگابایت

قیمت ویژه: ۲۶,۵۹۹,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی Xiaomi 12 Pro ظرفیت ۲۵۶ رم ۱۲ گیگابایت

قیمت ویژه: ۱۶,۸۵۹,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت ۲۵۶ رم ۱۲ گیگابایت

برنامه برای رفع پر شدن بی دلیل حافظه گوشی سامسونگ

برای حل مشکل پر شدن حافظه گوشی سامسونگ Device Care می‌تواند کارامد باشد و فضای اشغال‌شده توسط فایل‌های کش، داده‌های قدیمی، و برنامه‌های غیرضروری را شناسایی و پاک کند.

Storage Space

اگر می‌خواهید فایل‌ها و برنامه‌های ناخواسته را که دستگاهتان را به هم ریخته‌اند، پیدا و حذف کنید این برنامه برای شما مناسب است.

بررسی وجود بدافزار یا اپلیکیشن‌های مخرب

برخی بدافزارها می‌توانند فضای حافظه را به‌طور غیرطبیعی مصرف کنند. برای شناسایی بدافزارها:

استفاده از Google Play Protect برای اسکن گوشی

ابتدا وارد Google Play Store (فروشگاه گوگل پلی) شوید.روی آیکون پروفایل خود در گوشه بالای سمت راست صفحه (که معمولاً عکس پروفایل شما یا حروف اول نامتان است) ضربه بزنید.پس از باز کردن منوی پروفایل، گزینه Settings (تنظیمات) را انتخاب کنید.در بخش تنظیمات، به قسمت Play Protect بروید. این گزینه معمولاً در زیر بخش About (درباره) یا Security قرار دارد.در صفحه Google Play Protect، گزینه Scan (اسکن) یا Check را خواهید دید. اگر قبلاً Google Play Protect فعال شده باشد، می‌توانید بر روی گزینه Play Protect settings یا چک کردن (Check) ضربه بزنید تا اپلیکیشن‌ها و فایل‌های موجود در دستگاه شما بررسی شوند.پس از پایان اسکن، Google Play Protect گزارشی از اپلیکیشن‌هایی که بررسی کرده و وضعیت آن‌ها (امن یا خطرناک) را نشان خواهد داد. در صورتی که مشکلی شناسایی شود، پیشنهادهایی برای حذف یا غیرفعال‌سازی آن اپلیکیشن‌ها به شما داده می‌شود.

استفاده از نرم‌افزارهای ضد ویروس معتبر مانند Malwarebytes

ویروس پر شدن حافظه گوشی میتواند مشکل شما باشد. Malwarebytes Mobile Security پاک کننده قدرتمند ویروس ها و بدافزارهاست . میتوانید از لینک زیر برای دانلود ان استفاده کنید.

غیرفعال کردن یا حذف آپدیت‌های خودکار اپلیکیشن‌ها

بعضی اوقات، اپلیکیشن‌ها به‌طور خودکار به‌روزرسانی می‌شوند و این به‌روزرسانی‌ها ممکن است فضای زیادی را اشغال کنند. برای جلوگیری از به‌روزرسانی‌های خودکار:

وارد Google Play Store شوید.روی آیکون پروفایل در بالای صفحه بزنید.به تنظیمات (Settings) بروید.وارد بخش General شوید.گزینه Auto-update apps را انتخاب کنید.گزینه Don’t auto-update apps را انتخاب کنید.

با این کار، تنها زمانی که خودتان تصمیم بگیرید، اپلیکیشن‌ها به‌روزرسانی خواهند شد.

بررسی پوشه‌های موقت و باقی‌مانده (Junk Files)

در طول استفاده از گوشی، ممکن است فایل‌های موقتی (temporary files) یا باقی‌مانده‌های اپلیکیشن‌ها در حافظه باقی بمانند. برای شناسایی و پاکسازی این فایل‌ها:

به بخش تنظیمات (Settings) بروید.به بخش حافظه (Storage) بروید.گزینه‌هایی مثل جای خالی کردن حافظه (Free Up Space) را جستجو کنید.در صورتی که گوشی شما از این قابلیت پشتیبانی می‌کند، با استفاده از آن می‌توانید فایل‌های غیرضروری را شناسایی و پاک کنید.

برخی از اپلیکیشن‌های بهینه‌سازی مانند CCleaner یا SD Maid نیز می‌توانند در شناسایی این فایل‌های موقت کمک کنند.

غیرفعال کردن اپلیکیشن‌های پیش‌فرض (Bloatware)

گوشی‌های اندرویدی معمولاً با اپلیکیشن‌های پیش‌فرض (bloatware) از پیش نصب شده می‌آیند که ممکن است فضای زیادی اشغال کنند. می‌توانید آن‌ها را غیرفعال کنید تا از اشغال فضای اضافی جلوگیری شود:

به تنظیمات بروید.به مدیریت برنامه‌ها (Apps) بروید.اپلیکیشن‌هایی که نمی‌خواهید استفاده کنید و فضای زیادی اشغال کرده‌اند را انتخاب کنید.
روی گزینه غیرفعال کردن (Disable) بزنید.

این کار اپلیکیشن‌ها را غیر فعال می‌کند و دیگر از فضای ذخیره‌سازی استفاده نخواهند کرد. برای حذف اپلیکیشن های غیر قابل حذف اندروید هم می‌توانید به مقاله آن مراجعه کنید.

مدیریت فایل‌های صوتی و ویدیو

اگر شما از موسیقی یا ویدیوهای زیادی استفاده می‌کنید، این فایل‌ها می‌توانند فضای زیادی اشغال کنند. اگر میپرسیدحافظه گوشی پر شده چیکار کنم می‌توانید از اپلیکیشن‌هایی مانند Spotify یا YouTube Music برای پخش آنلاین موسیقی استفاده کنید یا ویدیوها را از حافظه گوشی به حافظه ابری منتقل کنید.

غیرفعال کردن یا حذف ویجت‌ها و آیکون‌های صفحه اصلی

ویجت‌ها و آیکون‌های صفحه اصلی ممکن است منابع زیادی مصرف کنند، به‌خصوص اگر به‌طور مداوم داده‌ها را بروزرسانی کنند. برای حذف ویجت‌ها:

روی ویجت موردنظر در صفحه اصلی انگشت نگه دارید.گزینه حذف یا پاک کردن (Remove) را انتخاب کنید.این کار ممکن است به‌طور غیرمستقیم به آزاد شدن حافظه کمک کند.

استفاده از نسخه‌های سبک اپلیکیشن‌ها (Lite Apps)

بسیاری از اپلیکیشن‌های معروف نسخه‌های “سبک” (Lite) دارند که برای گوشی‌های با حافظه محدود طراحی شده‌اند. به عنوان مثال، نسخه‌های Facebook Lite، Messenger Lite، Instagram Lite و غیره، حجم کمتری دارند و به‌طور کلی فضای کمتری را اشغال می‌کنند.

انتقال حافظه سیستم گوشی به فضای ابری یا کامپیوتر

اولین و مهمترین گزینه پیش روی شما، ذخیره سازی آنلاین است. با استفاده از این راه‌حل می‌توانید به راحتی داده های خود را کنار بگذارید و هر زمان که لازم بود به آنها دسترسی پیدا کنید. علاوه بر این ، مطمئن‌ترین گزینه نیز محسوب می‌شود. ممکن است گوشی خود را گم کنید یا به هر طریقی خراب شود و دیگر دسترسی به داده‌ها نداشته باشید.

با بارگذاری فایل‌ها، مطمئن باشید که تمام آنها در فضای امن و در دسترس هستند. برای ذخیره‌سازی عکس‌ها می‌توانید Google Photos را اجرا کنید که فضای ذخیره‌سازی عکس نامحدود را به شما ارائه می دهد. برای انواع دیگر فایل‌ها، می‌توانید Dropbox ،One Drive   Google Drive ،MEGAو موارد دیگر را انتخاب کنید.

یک گزینه مناسب برای انتقال داده‌ها، کامپیوتر است. درست است که همیشه به آن دسترسی ندارید، اما به یاد داشته باشید که فضای بیشتری برای عکس‌های جدید، فیلم‌ها و سایر فایل‌های چندرسانه‌ای به شما می‌دهد.

فضای ذخیره‌سازی خود را برای پیدا کردن “سنگین ترین فایل‌ها” بررسی کنید.

گوشی‌های اندرویدی مجهز به یک ابزار ذخیره سازی داخلی هستند که به شما می‌گوید دقیقاً هر فایل چقدر از فضای حافظه گوشی شما را اشغال می‌کند. پاک کردن کلاسیک درایوها با این قابلیت داخلی گوشی به اندازه کافی خوب به نظر می‌رسد، اما با این حال همه جزئیات را هم نشان نمی دهد.

برنامه‌های نصب نشده و فایل‌های غیرضروری یا تکراری هنوز هم وجود دارد. برای رفع این مشکل می‌توانید به برنامه‌های شخص ثالث مانند Google’s File Manager, SD Maid و برنامه‌های مشابه مراجعه کنید.

انتقال فایل‌ها به حافظه خارجی

همه می دانند که می‌توان از کارت SD به عنوان ذخیره سازی خارجی برای فایل‌های چندرسانه‌ای استفاده کنید. البته اگر دستگاه شما از Sd Card پشتیبانی کند. شما می‌توانید از کارت SD برای ذخیره‌سازی و انتقال موسیقی، فیلم و عکس استفاده کنید تا از پر شدن حافظه گوشی سامسونگ و شیائومی خود تا جای ممکن جلوگیری کنید.

همچنین می‌توانید SD کارت خود را در قسمت تنظیمات به عنوان حافظه پیش فرض انتخاب کنید تا تمام دیتاهای شما از همان اول روی آن دخیره شوند.

برای انجام این کار، این دستورالعمل زیز را دنبال کنید:

SD کارت را وارد کنید.روی Setup ضربه بزنید.Use As internal storage را انتخاب کنید.کارت فرمت می‌شود و تمام اطلاعات آن از بین می‌رود.Move now یا Move later را انتخاب کنید.

اگرچه با این کار فضای بیشتری برای برنامه‌های شما ایجاد می‌شود، اما چند اشکال به این روش وارد است. اول ، کارت SD شما احتمالاً کندتر از حافظه داخلی استاندارد است. دوم اینکه، پس از فرمت شدن، از سایر دستگاه‌ها نمی‌توان به کارت SD دسترسی داشت. علاوه بر این، چون سیستم آن را به عنوان یک حافظه داخلی و نه خارجی می خواند، نباید آن را حذف کرد.

به یاد داشته باشید که می‌توانید SD را به حافظه خارجی تغییر دهید یا فایلها را در هر زمان که خواستید منتقل کنید. برای این کار مسیر زیر را دنبال کنید:

SettingsStorage and USBروی card یا نام ان بزنید.

حافظه پنهان برنامه‌ها؛ علت پر شدن حافظه گوشی

شاید خیلی وقت‌ها از خود بپرسید چرا حافظه گوشی خود به خود پر میشود ؟ درواقع اگر می‌بینید که یک برنامه ۱۰۰ مگابایتی بعد از مدتی ۱ گیگابایت فضا را اشغال کرده، تعجب نکنید! مسئله این است که برنامه، حافظه پنهان و داده‌های آن، همه حجمی از حافظه را اشغال کرده‌اند. مثلاً اگر از واتساپ استفاده می‌کنید و عکس‌ها را برای دوستان خود ارسال می‌کنید، همه عکس‌ها در پوشه داده برنامه ذخیره می‌شوند. بنابراین، پاک کردن حافظه پنهان و داده‌ها هر چند وقت یک بار می‌تواند فضای زیادی را برای شما آزاد کند.

برای انجام این کار کافیست مراحل زیر را طی کنید:

Settings را باز کنید.Apps & notifications را باز کنید.All apps را بزنید.در لیست، همه برنامه های پر حجم را پیدا کنید و آنها را یکی یکی باز کنید.روی Storage ضربه بزنید.Clear cache یا Clear Storage را بزنید.همچنین می‌توانید داده‌ها را از برنامه‌ها پاک کنید. فقط مطمئن شوید که از فایل‌های مرتبط مانند عکس‌های دریافت شده و اطلاعات کاربری ورود به سیستم پشتیبان تهیه شده است.

دلیل پر شدن حافظه گوشی سامسونگ و شیائومی به عوامل زیادی می‌تواند مرتبط باشد، اما همیشه کش‌ها نقش بسزایی در آن دارند. البته اگر اطلاعات بیشتری در مورد پاک کردن کش گوشی نیاز دارید می‌توانید به مقاله مربوطه مراجعه کنید تا با جزئیات دقیق‌تری اشنا شوید.

پاک کردن برنامه‌های بدون استفاده

نصب برنامه‌‎ها و بازی‌های زیاد می‌تواند علت پر شدن حافظه داخلی گوشی سامسونگ یا شیائومی شما باشد. بهترست هر چند وقت یکبار دستگاه خود را مدیریت کنید و اپلیکیشن‌هایی که از آن‌ها استفاده نمی‌کنید یا بازی‌هایی که از آن‌ها خسته شدید را پاک کنید تا علاوه بر بالا رفتن سرعت گوشی، حافظه داخلی دستگاهتان نیز آزاد شود.

برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه

گوشی‌های موبایل هم درست مثل انسان‌ها قدیمی می‌شوند. ما نمی‌خواهیم در مورد سن صحبت کنیم، اما وقتی صحبت از دستگاه‌ها و گجت‌ها می‌شود مردم باید تاریخ تولید را بررسی کنند. این نه تنها برای قابلیت فروش بلکه به شما در مورد کیفیت یک محصول هم می‌گوید. ممکن است تصور کنید که هرچه مدل گوشی قدیمی‌تر باشد، بدتر خواهد شد. اما واقعاً چگونه؟ چگونه با گذشت زمان گوشی کند می‌شود؟ برای گوشی‌های اندرویدی، پاسخ ساده است: فرگمنتیشن (fragmentation) یا تقسیم‌بندی فضای ذخیره سازی.

گوشی‌ها پس از مدتی به طور طبیعی دچار لگ می‌شوند. این امر به عملکرد و قدرت اولیه و مشخصات سخت‌افزاری گوشی بستگی دارد، اما با قطع دسترسی برنامه به اینترنت و آپدیت نشدن، به هر حال سرعت گوشی شما کند خواهد شد. این اتفاق حتی برای گرانترین گوشی هوشمندی که امروز می‌توانید در بازار بخرید نیز رخ خواهد داد. دلیلش هم تکه تکه شدن فضای ذخیره سازی (فرگمنتیشن) است. این فقط یکی از چندین دلیل برای بی دلیل پر شدن حافظه گوشی است.

تمام ساعاتی که با گوشی با برنامه‌های مختلف کار می‌کنید و در شبکه‌های اجتماعی می‌چرخید، فضای ذخیره سازی دستگاه شما را پر می‌کند. این برنامه‌ها در حالی که در حال اجرا بر پس زمینه هستند داده‌هایی را هم ایجاد می‌کنند و هر روز هزاران بار عملیات را می‌نویسند. آنچه اتفاق می‌افتد این است که داده‌ها گاهی به طور ناکارآمد نوشته می‌شوند که منجر به تکه تکه شدن می‌شود.

این موضوع ما را به یاد ویندوز قدیمی و نیاز به defrag کردن هارد دیسک می‌اندازد و البته چیزی شبیه به آن هم است! همانطور که توضیح داده شد، فرگمنتیشن می‌تواند عوامل مختلفی داشته باشد از سطح هسته به سیستم فایل گرفته تا FTL (لایه ترجمه فلش) خود فلش مموری.

دستگاه‌های اندرویدی نباید دیفراگ شوند، چون هیچ تاثیر خاصی روی عملکرد آن‌ها ندارد و از طرفی هم ممکن است باعث کاهش طول عمر آن شود. اگر گوشی یا تبلت اندرویدی شما ضعیف عمل می‌کند از روش‌های گفته شده در بالا برای افزایش کارایی آن استفاده کنید.

سرانجام، اگر با وجود ایجاد فضای کافی اضافی هنوز مشکل شما برطرف نشد و علت پر بودن حافظه گوشی خود را نمی‌دانید، پیشنهاد می‌کنیم دستگاه خود را به تنظیمات کارخانه برگردانید.

در این مقاله به راهکارهایی برای رفع مشکل پر شدن حافظه گوشی پرداختیم. نظرات و سوالات خود را در قسمت کامنت با دوستانتان به اشتراک بگذارید. همچنین برای آگاهی از قیمت روز گوشی می‌توانید از فروشگاه اینترنتی ۱۹کالا کمک بگیرید.

میانگین امتیازات ۴ از ۵

از مجموع ۱۷۹ رای

سوالات متداول

وقتی حافظه گوشی پر میشود چکار کنیم؟

در مقاله بالا علت پرشدن حافظه گوشی و راهکارهای آن به صورت کامل آورده شده که توصیه می‌کنیم آن را مطالعه کنید.

با چه اپلیکیشنی فایل های غیر ضروری و تکراری را حذف کنیم؟

نرم افزارهای زیادی در این زمینه وجود دارد. برای مثال اپلیکیش‌های Google’s File Manager, SD Maid برای حذف فایل‌های غیر ضروری می‌توانند کاربردی باشد.

چطور از کارت SD خود به عنوان حافظه داخلی استفاده کنیم ؟

پس از اندروید ۶ مارشمالو، امکان راه اندازی کارت SD بعنوان حافظه داخلی وجود داردکه دستورالعمل آن در مقاله آورده شده است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest


0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها