فقط افراد با ضریب هوشی بالا میتوانند این بازی فکری را در ۷ ثانیه حل کنند!
فرارو- بهتر است بهجای تصمیمگیری فوری میان انتخابی که دارید، ابتدا خوب به تصویر نگاه کنید. این نوع تستهای هوش نحوه تفکر و دیدگاه شما نسبت به جهان را آشکار میکنند!
به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، هدف این بازی فکری توسعه مهارتهای حل مسئله و استدلال منطقی شماست. در این تصویر نخی را مشاهده میکنید که دور یک موز پیچیده شده و به سمت یک تخته چوبی با چهار نخ دیگر که به ترتیب شماره گذاری شدهاند، کشیده شده است.
به گفته جگران جاش که این بازی فکری را اختراع کرده است پاسخ آنقدرها هم که فکر میکنید ساده نیست.
بسیاری از مردم معتقدند که نخ سوم پاسخ صحیح است. اگر نخ سوم پاسخ شما بود، مغزتان به طور کامل به تصویر نگاه نکرده است بلکه در عوض از میانبرهایی استفاده کرده و از روی برخی از بخشها رد شده است تا بتوانید اطلاعات را سریعتر پردازش کند.
در سال ۲۰۱۱، محققان دانشگاه گلاسکو دریافتند که وقتی تصویری برای چشم نامشخص است، ذهن آنچه را که قرار است ببیند پیشبینی میکند و جاهای خالی را پر میکند.
از آنجایی که ما در دنیایی سه بعدی زندگی میکنیم، چنین بازیهای فکری میتوانند مغز را به راحتی فریب دهند، زیرا هیچ سرنخی مانند عمق، سایه، نور و موقعیت برای کمک به تفسیر آنچه میبینیم وجود ندارد. یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ نشان داد فشار وارد شده بر مغز هنگام انجام چنین بازیهای فکری، استرس مثبت است و تأثیر مطلوبی بر دامنه توجه دارد.
این مطالعه همچنین فاش کرد: «این بازیها تواناییهایی مانند توجه، تمرکز و حل مسئله را با فعال کردن لوب پیشانی مغز بهبود میبخشند.»
مطالعات دیگر نشان دادهاند که بازیهای فکری نقش مهمی در کمک به حافظه، توجه و همچنین بهبود مهارتهای حل مسئله، جلوگیری از زوال عقل و افزایش چابکی ذهنی یا توانایی پردازش سریع اطلاعات ایفا میکنند. این نوع بازیها برای زمانی که میخواهید عملکرد مغزتان را افزایش دهید عالی هستند و میتوانند به ایجاد مهارتهای استدلال بصری و فضایی کمک کنند.
با توجه به این نکات اگر به گزینهها دقت کنید و بین موز و تخته یک خط بکشید، متوجه خواهید شد که نخ دوم به میوه منتهی میشود!
به گفته مؤسسه ملی سلامت آمریکا، این پازلها میتوانند برای تقویت عملکرد قشر جلوی مغز، که نقش مهمی در تواناییهای شناختی مانند تفکر، تصمیمگیری، تمرکز و حل مسئله دارد» استفاده شوند.
پاتریک کاوانا، عصب شناس، استاد پژوهشی در کالج دارتموث، در سال ۲۰۲۰ گفت: «مهم است که بفهمیم ما واقعیت را نمیبینیم بلکه آنچه مغزمان میخواهد را میخواهد را میبینیم»