فقط افراد فوق العاده باهوش میتوانند این سوال هوش را حل کنند
فرارو- محققان دانشگاه جان هاپکینز کشف کردند توانایی مغز برای تشخیص آنچه نباید دنبالش بگردد نشانه کلیدی هوش بالا است.
به گزارش فرارو به نقل از یور تانگو، آیا تمرکز و هوش بالایی دارید و به راحتی سوالات هوش را حل میکنید؟ این تست هوش توسط دانشگاه جان هاپکینز ساخته شده است. افرادی که میتوانند حرف T مخفی در این تصویر را در کمتر از ۱۰ ثانیه پیدا کنند، قدرت پردازش اطلاعات بالایی دارند.
تستهای هوش بصری معمولاً شامل یافتن نکاتی پنهان در تصاویر میشود و نه تنها لذتبخش هستند، بلکه میتوانند به عنوان ابزاری برای آرامش و فعال کردن بخش حل مشکل مغز نیز استفاده شوند. پژوهش در دانشگاه فناوری نانیانگ در سنگاپور، نشان داده است تستهای هوش بصری به بهبود فعالیت مغز کمک میکنند. هدف این تستها تمرکز بر جزئیات، تقویت حافظه تصویری و استراتژیک فکر کردن است.
به تست هوش زیر نگاهی بیندازید و سعی کنید حرف T مخفی شده میان حروف را L پیدا کنید. این تست حتی یک راهنمایی بسیار مفید به همراه دارد: حرف T قرمز نخواهد بود.
این تست ویژه توسط تیمی در دانشگاه جانز هاپکینز در بوستون ساخته شد. محققان این داشنگاه با تازگی دریافتند تشخیص چیزی که نباید به دنبالش بگردید فعالیت مغز را بهبود میبخشد. نتایج این پژوهش نشان داد نکات کمکی که امکان حواس پرتی را کاهش میدهند به افراد کمک میکند تا با آرامش و بسیار سریعتر به دنبال نکته اصلی تست هوش بگردند و آن را تشخیص دهند.
اگر بتوانید حرف T را در کمتر از ۱۰ ثانیه پیدا کنید، قطعاً با استعداد و خاص هستید؛ و اگر هنوز T را پیدا نکردهاید، اشکالی ندارد پاسخ در تصویر زیر ذکر شده است:
کوربین کانینگهام، نویسنده اصلی این پژوهش گفت: «افرادی که حواسپرتیها را نادیده میگیرند، عملکرد جستجوی بصری خود را بهبود میبخشند. این توانایی به افراد در مشاغلی که نیاز به جستجوی بصری نیاز دارند کمک میکند. رادیولوژیستها و مأموران بررسی چمدانها در فرودگاه از جمله این افراد هستند.»
این پژوهش شامل دو آزمایش بود و از شرکت کنندگان خواسته شد تا حروف خاصی را روی صفحه کامپیوتر پیدا کنند. شرکت کنندگان باید حرف «بی» یا «اف» بزرگ را در میان دیگر حروف با رنگهای مختلف پیدا میکردند. گاهی اوقات به شرکتکنندگان گفته میشد این حروف رنگی قرمز یا آبی نیستند و گاهی اوقات هیچ اشارهای به رنگ آنها نمیشد. «بی» یا «اف» رنگ خاصی ندارد، و گاهی اوقات به آنها هیچ اشاره رنگی داده نمیشود.
در ابتدا وقتی شرکت کنندگان میدانستند لازم است یک رنگ مشخص را به طور کامل نادیده بگیرند، واکنش آنها کمتر میشد، اما پس از کمی تمرین، حروف مورد نظر را سریعتر از شرکت کنندگانی که اطلاعاتی درباره رنگ حروف نداشتند، پیدا میکردند.
در واقع، این مطالعه نشان داد هر چه شرکتکنندگان اطلاعات بیشتری را نادیده بگیرند، سریعتر هدف را پیدا میکنند. به گفته محققان، این نشان میدهد که نادیده گرفتن حواس پرتیها بخشی کلیدی از توانایی توجه و تمرکز افراد را تشکیل میدهند.
هاوارد اگث، یکی از نویسندگان پژوهش گفت: «تمرکز و توجه معمولاً به عنوان یک توانایی برای پردازش موارد مهم در نظر گرفته میشود. پژوهش ما اهمیت سرکوب کردن توجه برای برجسته کردن موارد دیگر را نشان میدهد. توانایی فرد برای بیتوجهی به برخی از موارد نیز جنبهای از تمرکز است که تا به امروز نادیده گرفته میشد.»