فانی لند‌

فواید خرما برای سلامت قلب

میوه خرما ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد. این میوه سطح تری گلیسیرید خون را بهبود می‌بخشد، اکسیداسیون کلسترول و ایجاد تصلب شرایین را کاهش می‌دهد که یکی از دلایل مهم حملات قلبی و سکته است.

به گزارش سلام نو به نقل از اطلاعات آنلاین، خرما حاوی بالاترین میزان آنتی اکسیدان در میان سایر میوه‌های خشک است.

آنتی اکسیدان‌ها به عنوان جذب کننده رادیکال‌های آزاد عمل کرده که التهاب را کاهش می‌دهند و ضد سرطان عمل می‌کنند.

میوه خرما ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد. این میوه سطح تری گلیسیرید خون را بهبود می‌بخشد، اکسیداسیون کلسترول و ایجاد تصلب شرایین را کاهش می‌دهد که یکی از دلایل مهم حملات قلبی و سکته است.

خرما می‌تواند به عادی سازی عملکرد دستگاه گوارش کمک کند. این میوه منبع فیبر محلول و نامحلول است که باعث حرکات منظم روده شده و از یبوست یا اسهال جلوگیری می‌کند. خرما سرشار از روی، ویتامین‌های B کمپلکس، فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و اسید فنولیک هستند که به تقویت دفاعی بدن کمک می‌کنند.

مصرف خرما در دوران بارداری می‌تواند به زایمان طبیعی کمک کند. مطالعات علمی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف خرما در هفته‌های آخر بارداری می‌تواند به کوتاه شدن زمان زایمان کمک کند.

برچسب ها

,

مطالب مشابه را ببینید!