لرزش بدن نشانه چیست؟ کمبود چه ویتامین یا بیماری باعث لرزش بدن میشه؟
لرزش بدن نشانه چه بیماری است؟
لرزش بدن یکی از اعمال غیر ارادی و ناخودآگاهی است که ممکن است در بدن هر انسانی رخ دهد و هر کسی در طول عمر خود حداقل یکبار ممکن است که با این پدیده به دلایل مختلف و گوناگونی برخورد کرده و آن را تجربه کند. برخی از این لرزش ها خطرناک نبوده و خود به خود از بین میروند، اما در خصوص برخی دیگر به این صورت نبوده و نیاز به تشخیص و معاینه پزشک مرتبط است.
برای تشخیص این لرزش ها ابتدا نیاز است که دلیل آن ها را جست و جو کرد و بعد نسبت به نوع آن ها به درمان آن ها اقدام کرد. امروز ما در فانی لندبه برسی برخی از این لرزش ها تحت عنوان لرزش بدن نشانه چیست؟ می پردازیم و امیدواریم که شما نیز از خواندن این مطالب لذت ببرید.
همچنین بخوانید: درمان فوری سردی شدید بدن
لرزش بدن نشانه چیست؟
همانطور که گفته شد لرزش بدن می تواند دلایل و علل متفاوت و مختلفی داشته باشد که می توان به تعدادی از آن ها همچون: داشتن استرس و اضطراب در فرد، عوارض ناشی از مصرف برخی داروهایی همانند داروهای شیمی درمانی و ضد افسردگی، مصرف بیش از اندازه کافئین در رژیم غذایی هفتگی، خسته شدن بیش از اندازه عضلات در اثر حرکات ورزشی و یا بدنی زیاد، بالا رفتن سن که موجب ایجاد برخی لرزش ها در بدن فرد مسن می شود، وارد شدن برخی آسیب های جدی به مغز، بروز سکته مغزی و آثار آن در فرد که موجب ایجاد برخی لرزش ها در بدن فرد بیمار می شود، کم بودن برخی ویتامین ها در بدن فرد و همچنین پایین بودن قند خون نیز در افراد می توانند منجر به ایجاد این لرزش ها در بدن انسان شود.
علت لرزش ناگهانی بدن
برخی از این لرزش ها به صورت ناگهانی و اتفاقی و برخی دیگر نیز به صورت مداوم و در طول زمان ایجاد می شوند. اگر بخواهیم به تعدادی از علت های این لرزش های ناگهانی اشاره کنیم می توان به دلایلی همچون: بروز شک های عصبی و ایجاد استرس و اضطراب شدید در فرد، مصرف بیش از اندازه کافئین مصرفی در طول روز که موجب افزایش ضربان قلب و لرزش های در بدن فرد می شود، خستگی ناشی از فعالیت زیادی بدنی همانند ورزش کردن زیاد که موجب لرزش های ناحیه ای در عضلات بدن فرد می شود و همچنین افت ناگهانی قند خون نیز می تواند منجر به بروز این لرزش ها به صورت ناگهانی در بدن افراد شوند.
علت احساس لرزش بدن از داخل
در برخی موارد ممکن است که احساس لرزش شما به صورت درونی بوده باشد و شما از درون خود احساس لرزش کنید که این موارد نیز به علت های گوناگون مختلفی همچون داشتن بیمارهایی مثل ام اس و یا پارکینسون در فرد، ایجاد تنش های عضلانی، تاثیرات ناشی از مصرف برخی دارو ها،مصرف بیش از اندازه ی الکل و یا کافیئین در طول روز و همچنین ایجاد تنش های عصبی در فرد که موجب بروز استرس و اضطراب بیش از اندازه در او شوند نیز می توانند در بروز این لرزش ها تاثیر گذار بوده باشند.
همچنین بخوانید: پایین آوردن تب کودک با گلاب
کمبود چه ویتامینی باعث لرزش بدن میشه؟
همانطور که بالاتر نیز به آن اشاره شد کمبود برخی ویتامین ها نیز می توانند منجر به بروز این لرزش ها در بدن افراد شوند که از مهم ترین ویتامین ها می توان به ویتامین B1 اشاره کرد که در اثر کمبود این ویتامین فرد در بدن خود احساس لرزش هایی می کند که برای تشخیص بهتر این موضوع لازم است که فرد بیمار به پزشک مربوط مراجعه کرده و پس از انجام آزمایشات مربوطه و گرفتن نتایج حاصل از کمبود این ویتامین به رفع این کمبود در بدن خود اقدام کند.
چه بیماری هایی باعث لرزش بدن میشود؟
داشتن برخی بیماری هایی نیز همانند بیماری ام اس، بیماری پارکینسون، پرکاری تیروئید، سکته مغزی و یا افرادی که دارای صدمات ناشی از آسیب رسیدن به قسمت های از مغزشان باشند نیز می توانند باعث ایجاد چنین لرزش هایی در قسمت های مختلف بدن خود باشند.
همچنین بخوانید: کمردرد و لکه بینی قهوه ای نشانه چیست
برای درمان لرزش بدن چه بخوریم؟
ابتدا برای درمان این لرزش ها باید علت و دلیل به وجود آمدن و مدت زمان ادامه دار بودن آن ها را تشخیص داد. توجه داشته باشید که در صورت ادامه دار بودن این لرزش ها بهترین راه در وحله ی اول برای درمان و تشخیص دقیق آن، مراجعه به پزشک مرتبط و مطابق تشخیص و دستور آن عمل کردن است.
اما در صورت ادامه دار نبودن جدی نبودن دلیل آن ها می توان با خوردن برخی چیز هایی همانند آب میوه های طبیعی و یا قرص های حاوی ویتامین c، نوشیدن دمنوش های گیاهیی مفیدی همچون آویشن و زنجبیل به همراه عسل و یا نوشیدن دمنوش های بابونه و بهار نارنج ، خوردن سوپ های مقویی و مفید برای کاهش این لرز ها و قویی تر شدن بدن فرد بیمار، در برخی موارد در بزرگسالان نیز خوردن قرص آسپرین هم می تواند به درمان این لرز ها کمک شایانی داشته باشد.
البته این نکنه را هم فراموش نکنید که قبل از خوردن قرص آسپیرین در بزرگسالان بهتر است که ابتدا با پزشک مشورت کرده و بعد از تایید او به خوردن آن اقدام کنید.
سخن آخر
از تمامی کسانی که تا انتهای این مطالب تحت عنوان لرزش بدن نشانه چیست؟ ما را دنبال کردند سپاس گذاریم و امیدواریم که خواندن این مطالب برای آن ها لذت بخش و مفید بوده باشد.