فانی لند‌

لیست جذاب‌ترین گوشی‌های میان‌رده در سال ۲۰۲۴ – همراه با ویدیو!

در این مقاله با بررسی ویژگی‌های مختلف به بهترین گوشی های میان رده پرداخته و لیستی از بهترین‌ها را در اختیار شما قرار داده‌ایم.

ویدئو بهترین گوشی میان رده

قطعاً گوشی‌ های میان رده دیگری هم در این لیست جای می‌گیرند، اما در اینجا با در نظر گرفتن قیمت روز گوشی به ذکر مدل‌هایی که ویژگی برجسته و قیمت قابل قبول دارند، بسنده کرده‌ایم. برای این منظور به تفصیل به معرفی فهرست بهترین گوشی های میان رده می‌پردازیم، پس با ما همراه باشید.

۱۰ مدل از برترین گوشی های میان رده از دیدگاه ۱۹کالا

ابتدا لیست بهترین گوشی میان رده از نظر کارشناسان ما را مشاهده کرده سپس بر اساس تجربه کاربری و استفاده از آنها به ذکر جزئیات بیشتری پرداخته‌ایم…

۱۰. GalaxyA25

با توجه به قیمت گوشی سامسونگ در عین حال که در کلاس اقتصادی قرار دارد، اما کیفیت ساخت آن، چیزی فراتر را نشان می‌دهد. این مدل جذابیت طراحی سری s را با قیمتی پایین‌تر در اختیار شما می‌گذارد. بدنه پلاستیکی به سبک شدن گوشی کمک کرده و حس راحتی را برای استفاده طولانی مدت به کاربر القا می‌کند.

نمایشگر ۶.۵ اینچی سوپر امولد این مدل، تجربه بصری خوبی را به ارمغان می‌آورد که در نوع خود کم‌نظیر است. همچنین نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز که امتیاز خوبی در یک گوشی میان رده و اقتصادی محسوب می‌شود را در این مدل شاهد هستیم. گفتنی است استفاده از بلندگوی استریو ارتقای خوبی نسبت به نسل پیش به نظر می‌رسد.

این گوشی با اندروید ۱۴ بر بستر One UI 6.0، عملکردی مشابه گوشی‌های رده بالای این کمپانی را از خود نشان می‌دهد. فراموش نکنید که درباره یک گوشی میانرده و خوش‌قیمت صحبت می‌کنیم و داشتن انتظاراتی در حد گوشی‌های پرچم‌دار اشتباه است. استفاده از پردازنده Exynos 1280 دور از ذهن نبود و به نسبت کلاس این گوشی عملکردی خوبی را از آن می‌بینیم. گرچه هنوز شبکه ۵G در کشور ما قابل استفاده نیست، اما گوشی A25 از این شبکه هم پشتیبانی می‌کند.

در کنار همه این‌ها، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی هم تصاویر خوب و با جزئیاتی را ثبت می‌کند، بنابراین این مورد را هم می‌توان از جمله مزیت‌هایش برشمرد.

نام مدلنمایشگرتراشهدوربین‌هاباتریجک هدفون“A25”پنل: سوپر امولد

قیمت ویژه: ۶,۱۹۹,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی Redmi 13C ظرفیت ۱۲۸ رم ۶ گیگابایت

قیمت ویژه: ۵,۹۹۹,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت

قیمت ویژه: ۱۲,۰۹۹,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی Xiaomi Poco M6 Pro ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت

قیمت ویژه: ۶,۸۸۹,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی Redmi 13C NFC ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت

قیمت ویژه: ۶,۲۹۹,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5 ظرفیت ۱۲۸ رم ۴ گیگابایت

قیمت ویژه: ۲۵,۰۹۹,۰۰۰ تومان

گوشی شیائومی ۱۳T ظرفیت ۲۵۶ رم ۱۲ گیگابایت

رفرش ریت: ۱۲۰ هرتز

رزولوشن: ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل

Exynos 1280واید: ۵۰ مگاپیکسل

اولتراواید: ۸ مگاپیکسل

ماکرو: ۲ مگاپیکسل

سلفی: ۱۳ مگاپیکسل

ظرفیت باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

سرعت شارژ: ۲۵ وات

دارد

چه کسانی بخرند؟

این گوشی برای کاربرانی که به دنبال ظرفیت باتری و طول عمر باتری بالا در کنار ظاهر جذاب و قیمت پایین هستند، انتخاب مناسبی است. قطعا داشتن دوربین قابل قبول در کنار نرم افزار روان نیز در این انتخاب بی‌تاثیر نیست.

چه کسانی نخرند؟

اگر به دنبال طراحی جدید هستید و محافظ گوریلاگلس برای شما از اهمیت خاصی برخوردار است باید گفت این گوشی انتظارات شما را برآورده نمی‌کند و برای کاربرانی که توقع عملکرد عالی در بازی‌های سنگین را دارند، ترجیحاً این مدل توصیه نمی‌شود.

گوشی سامسونگ Galaxy A25

۹.Note134G

از محبوب‌ترین تولیدات شیائومی می‌توان به “۱۳ ۴g ” اشاره کرد. طراحی جدید سری ردمی، شامل حال این مدل هم شده و طراحی خوب در کنار وزن ۱۸۸ گرمی ارگونومی خوبی را برای آن به ارمغان آورده است. گواهی IP54 این گوشی را در برابر پاشش آب و گرد و غبار محافظت می‌کند. اندازه نمایشگر امولد ۶.۶۷ اینچی آن نیز از کیفیت خوبی برخوردار است و روشنایی ۱۸۰۰ نیت را در نور زیاد ارائه می‌کند.

اسنپدراگون ۶۸۵ تراشه نام آشنای میان‌رده‌های شیائومی است که در ردمی نوت ۱۳ هم شاهد استفاده از آن هستیم، چرا که این تراشه از قدرت کافی برای اجرای بسیاری از بازی‌ها برخوردار است. اگرچه این چیپست توانایی پشتیبانی از فیلم برداری ۴k را ندارد، اما در این کلاس قیمتی، ایده‌آل محسوب می‌شود.

موثرترین تغییر این گوشی نسبت به سری قبل، ارتقاء دوربین از ۵۰ به ۱۰۸ مگاپیکسل است و با اینکه در روز عکس‌های با جزئیات و خوبی را ثبت می‌کند، اما در نور کم شاهد افت کیفتی هستیم که در بین گوشیهای میان رده و با درنظر داشتن قیمت، دور از ذهن نیست.

مثل اکثر گوشی‌های این لیست، این مدل هم از بانری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری پشتیبانی می‌کند که با شارژر ۳۳ واتی در ۷۵ دقیقه به طور کامل شارژ می‌شود.

نام مدلنمایشگرتراشهدوربین‌هاباتریجک هدفون“نوت ۱۳ ۴g”پنل: امولد

رفرش ریت: ۱۲۰ هرتز

رزولوشن: ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل

Snapdragon 685واید: ۱۰۸ MP

اولتراواید: ۸ MP

ماکرو: ۲ MP

سلفی: ۱۶ MP

ظرفیت باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

سرعت شارژ: ۳۳ وات

دارد

چه کسانی بخرند؟

این گوشی مجموعه‌ای کامل از خصوصیات و ویژگی‌هایی است که از یک گوشی برای استفاده روزمره انتظار دارید. در کنار این‌ها نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۱۸۰۰ نیت نیز مزیت‌هایی خوبی برای این کلاس هستند.

چه کسانی نخرند؟

اگر از افرادی هستید که از لنزهای مختلف گوشی زیاد استفاده می‌کنند، ممکن است این گوشی پاسخگوی نیاز شما نباشد و با اینکه از لنز اصلی خوبی برخوردار است، ولی کمی ضعف در کیفیت دیگر لنزها دیده می‌شود که البته از یک گوشی میان‌ رده بیش از این هم نمی‌توان توقع داشت.

گوشی شیائومی Redmi Note 13

۸. Note13Pro4G

با این‌که در این رنج قیمت توقع طراحی متنوع نداریم، اما جایگیری دوربین‌ها در این مدل کمی متفاوت است. خبری از ماژول دوربین نیست و لنزها به صورت مجزا روی پنل پشتی قرار گرفته‌اند. جک هدفون و اسپیکر استریو از دیگر جذابیت‌های طراحی این مدل محسوب می‌شود. با وزن ۱۸۸ گرمی، بدنه تخت و پوشش مات، از بخش طراحی سربلند بیرون آمده است.

نمایشگر امولد ۶.۶۷ با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز از دیگر مشخصات آن است که با کیفیت تصویر خوب، کار با گوشی را لذت‌بخش‌تر می‌کند. عدم پشتیبانی از محتوای HDR را نمی‌توان به عنوان نقص عنوان کرد، چرا که در این رنج قیمت گوشی شیائومی این موضوع کاملا طبیعی به نظر می‌آید. در بخش سخت‌افزار، استفاده از تراشه هلیو G99 اولترا این گوشی را برای استفاده روزمره و بازی‌های نه چندان سنگین مناسب کرده است.

با اینکه در این محصول لنز تله فوتو به چشم نمی‌خورد، ولی دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی آن عملکرد خوبی را در هنگام زوم دارد. در کنار لنز اصلی، لنز اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و لنز ماکرو ۲ مگاپیکسی نتایج نسبتاً خوبی را در عکاسی از خود نشان می‌دهند، اما در بخش فیلم‌برداری باید به کیفیت ۱۰۸۰ پیکسل بسنده کنید، چراکه دوربین این گوشی از کیفیت ۴K پشتیبانی نمی‌کند.

گفتنی است که ردمی نوت ۱۳ پرو از شارژر ۶۷ واتی برای شارژ باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری خود استفاده می‌کند. فول شارژ شدن آن حدود ۴۶ دقیقه طول می‌کشد که در استفاده معمولی به راحتی یک روز کامل را دوام می‌آورد. البته اگر گوشی خود را روی تنظیمات بهینه قرار دهید، با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز و مدیریت روشنایی صفحه، حتی تا ۲ روز نیز می‌توانید روی شارژ آن حساب کنید.

نام مدلنمایشگرتراشهدوربین‌هاباتریجک هدفون“نوت ۱۳ پرو ۴g”پنل: امولد

رفرش ریت: ۱۲۰ هرتز

رزولوشن: ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل

Helio G99 Ultraواید: ۲۰۰ MP

اولتراواید: ۸ MP

ماکرو: ۲ MP

سلفی: ۱۶ MP

ظرفیت باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

سرعت شارژ: ۶۷ وات

دارد

چه کسانی بخرند؟

اگر در میان بهترین میان رده های بازار به دنبال یک گزینه هستید که برای استفاده روزمره مناسب باشد و در عین حال قابلیت اجرای بازی‌های متوسط را نیز داشته باشد، این مدل انتخابی مناسب برای شما است.

چه کسانی نخرند؟

برای افرادی که به لنزهای فرعی خیلی قوی برای عکاسی نیاز دارند، شاید این گوشی کمی ناامیدکننده باشد. البته در کلاس اقتصادی این مورد کاملا طبیعی است و بهتر است علاقه‌مندان به عکاسی به سراغ سری پرچمدار بروند.

گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro

۷. PocoM6Pro

به عنوان شماره ۷ به سراغ یکی از جذاب‌ترین مدل‌های این برند می‌رویم. پوکو M6 پرو با وزن ۱۷۹ گرم و فریم پلاستیکی، نسبتا سبک و خوش‌دست است. گواهی IP54 این گوشی را در مقابل پاشش آب و گرد و غبار مقاوم می‌کند و استفاده از گوریلا گلس ۵ مقاومت آن را نسبت به ضربه بالا برده است. طبق تست‌های انجام شده می‌توان گفت که هر دو اسپیکر استریوی گوشی صدای پرحجم و باکیفیتی را ارائه می‌دهند.

نمایشگر هم روی هم رفته ویژگی‌های خوبی دارد و برخورداری از صفحه نمایش امولد ۱۲۰ هرتزی با حداکثر روشنایی ۱۳۰۰ نیت گواه بر این موضوع است.

از هلیو G99 اولترا که در آن استفاده شده، به عنوان یکی از تراشه‌های محبوب مدیاتک یاد می‌شود. اگرچه در بازی‌های گرافیکی و سنگین‌تر قدرت پردازش آن چندان زیاد نیست، اما به طور میانگین عملکرد خوبی را به عنوان یک گوشی میان رده گیمینگ از خود نشان می‌دهد که ما در مقاله‌ای مجزا لیست کاملی از این نوع گوشی‌ها را در کنار هم قرار داده‌ایم تا شناخت بهتری نسبت قبل از خرید این نوع مدل‌ها به دست آورید.

چیزی که به جذابیت دوربین ۶۴ مگاپیکسلی این گوشی افزوده، استفاده از لرزشگر اپتیکال یا OIS است. با استفاده از این ویژگی دیگر آن‌چنان نگران لرزش دست در هنگاه فیلم‌برداری و عکس‌برداری نخواهید بود و از دیگر نقاط قوت، می‌توان به کیفیت عکاسی پرتره اشاره کرد.

با شارژر ۶۷ واتی، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری در زمان حدود ۴۴ دقیقه به طور کامل شارژ می‌شود و با استفاده معمولی حداقل یک روز کامل می‌توانید روی آن حساب کنید.

شایان ذکر است، نکته‌ای که باعث بالا رفتن ارزش خرید این مدل نسبت به رقبایش شده، قیمت مناسب آن عنوان می‌شود که می‌توانید در فروشگاه اینترنتی موبایل ۱۹کالا قیمت را به صورت لحظه‌ای مشاهده کنید.

نام مدلنمایشگرتراشهدوربین‌هاباتریجک هدفون“M6 pro”پنل: امولد

رفرش ریت: ۱۲۰ هرتز

رزولوشن: ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل

Helio G99 Ultraواید: ۶۴ MP

اولتراواید: ۸ MP

ماکرو: ۲ MP

سلفی: ۱۶ MP

ظرفیت باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

سرعت شارژ: ۶۷ وات

دارد

چه کسانی بخرند؟

این مدل بیشتر برای کاربرانی پیشنهاد می‌شود که برای استفاده روزمره و معمولی به دنبال دستگاهی می‌گردند که مشکل هنگ نداشته باشد. اگر هم اهل بازی هستید، باید بگوییم با تنظیمات معمولی، این گوشی می‌تواند نیاز شما را به خوبی برطرف سازد و تجربه گیمینگ مناسبی برای شما به ارمغان بیاورد.

چه کسانی نخرند؟

مانند خیلی از گوشی میان رده خوب ، این محصول هم به کیفیت فیلم‌برداری تا FHD محدود است و در نور کم با کمی چالش در عکس‌برداری مواجه خواهید بود. همچنین گفتنی است از شبکه ۵G هم پشتیبانی نمی‌کند که البته با توجه به نبود زیر ساخت‌های کامل آن در کشور ما مورد خاصی محسوب نمی‌شود.

گوشی شیائومی Xiaomi Poco M6 Pro

۶. Galaxya35

سامسونگ با حفظ زبان طراحی خط تولید A در این مدل نیز خلاقیت خاصی از خود نشان نداده است. همچنین استفاده از متریال شیشه‌ در پنل پشتی، با اینکه ظاهر جذابی به گوشی بخشیده، ولی آن را سنگین‌تر می‌کند. در پنل جلویی نیز با استفاده از گوریلاگلس Victus پلاس مقاومت بیشتری در برابر خراش و آسیب ایجاد شده است.

با این‌که پنل نسل قبلی حفظ شده، ولی همچنان صفحه نمایش سوپر امولد ۶.۶ اینچی با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز جذاب به نظر می‌رسد. علاوه بر این، کوچکتر بودن حاشیه‌ها نسبت به مدل سال گذشته تجربه‌ بصری بهتری را برای کاربران رقم می‌زند. استاندارد IP67 تا حدودی خیال ما را از بابت گرد و غبار و نفوذ آب راحت می‌کند.

گفتنی است با رفرش ریت متغیر، وقتی گوشی را روی ۱۲۰ هرتز قرار می‌دهید، در مواردی به طور خودکار به ۶۰ هرتز کاهش می‌یابد تا با صرفه جویی در عمر باتری، بتوانید زمان بیشتری را بدون نیاز به شارژ بگذرانید. این گوشی رابط کاربری One UI 6.1 سامسونگ را بر بستر جدیدترین نسخه اندروید ۱۴ اجرا می‌کند.

با اینکه این مدل در لیست بهترین گوشی میانرده قرار دارد و با اگزینوس ۱۳۸۰ عرضه شده، اما پشتیبانی از گلکسی AI وجود ندارد و همچنان این گزینه را فقط در سری s مشاهده می‌کنیم.

ارتقای دوربین نسبت به نسل قبلی روی کیفیت عکس‌ها تاثیرگذار بوده و جزئیات خوبی را ثبت می‌کند. همانند اکثر مدل‌های بازار، گوشی A35 با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری عرضه شده است که با فست شارژ ۲۵ واتی در ۸۶ دقیقه به طور کامل شارژ می‌شود.

نام مدلنمایشگرتراشهدوربین‌هاباتریجک هدفون“گلکسی a35”پنل: سوپر امولد

رفرش ریت: ۱۲۰ هرتز

رزولوشن: ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل

Exynos 1380واید: ۵۰ MP

اولتراواید: ۸ MP

ماکرو: ۵ MP

سلفی: ۱۳ MP

ظرفیت باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

سرعت شارژ: ۲۵ وات

ندارد

چه کسانی بخرند؟

با توجه به امتیاز خوب کسب شده و برخورداری از Dolby Atmos و اکولایزر، “a35” برای افرادی که به کیفیت و صدای بلند علاقه دارند، این مدل توصیه می‌شود. کیفیت نمایشگر نیز در این بازه قیمتی، بسیار قانع‌کننده است.

چه کسانی نخرند؟

این مدل به سادگی از پس کارهای روزمره و بازی‌های سبک برمی‌آید، اما افرادی که اهل بازی با گوشی به مدت طولانی هستند، شاید بهتر باشد دیگر گوشی‌های این لیست را با دقت بیشتری بررسی کنند. طبق بررسی‌های ما همچنین برای عکاسی در نور کم با مقداری چالش روبرو خواهید بود.

گوشی سامسونگ Galaxy A35

۵. PocoX6

می‌توان از پوکو X6 به عنوان یکی از قدرتمندترین و بهترین گوشیهای میان رده در بازار نام برد. لنزهای دوربین در ماژول سیاه‌رنگی در پشت گوشی قرار گرفته و پنل و قاب از طراحی تخت بهره برده‌ است. فریم پلاستیکی هم در کم بودن وزن ۱۸۱ گرمی آن بی‌تاثیر نیست و با گواهی IP54 در برابر پاشش آب هم مقاوم است.

نمایشگر امولد این مدل با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، کیفیت خوبی را در زمان بازی از خود نشان می‌دهد. روشنایی ۱۸۰۰ نیت نیز خیال شما را بابت دید در نور زیاد راحت می‌کند. نمایشگر ۶.۶۷ اینچی با قابلیت نمایش ۶۸ میلیارد رنگ، توسط گوریلاگلس ویکتوس در برابر ضربه و خط و خش محافظت می‌شود.

تراشه اسنپ‌دراگون ۷s نسل دوم که عملکرد خوبی در کارهای روزمره و پردازش بازی‌ها دارد نیز در این گوشی استفاده شده است و با کمی بررسی متوجه می‌شویم که به عنوان یک گوشی میانرده بسیار خوب عمل می‌کند.

این محصول با MIUI14 بر بستر اندروید ۱۳ عرضه می‌شود که در حال حاضر آپدیت اندروید ۱۴ و رابط کاربری هایپر OS را هم دریافت کرده است. طبق وعده شیائومی انتظار داریم این مدل نیز تا ۳ سال آپدیت اندروید را دریافت کند.

با این‌که دوربین سه‌گانه این گوشی چیزی بیشتر از دیگر گوشی‌های میانرده ندارد و بیشتر تمرکز روی پردازنده این مدل قرار گرفته است، ولی دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی تصاویر نسبتاً خوبی ثبت می‌کند.

باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپری نیز در استفاده نرمال بیش از یک روز دوام می‌آورد و با شارژر ۶۷ واتی در مدت زمان ۴۰ دقیقه به طور کامل شارژ می‌شود که این زمان کوتاه یک مزیت فوق‌العاده به حساب می‌آید.

نام مدلنمایشگرتراشهدوربین‌هاباتریجک هدفون“پوکو X6”پنل: امولد

رفرش ریت: ۱۲۰ هرتز

رزولوشن: ۲۷۱۲×۱۲۲۰ پیکسل

Snapdragon 7s Gen 2واید: ۶۴ MP

اولتراواید: ۸ MP

ماکرو: ۲ MP

سلفی: ۱۶ MP

ظرفیت باتری: ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعت

سرعت شارژ: ۶۷ وات

دارد

چه کسانی بخرند؟

کاربرانی که در کنار قابلیت‌های مختلف به پردازنده قوی نیاز دارند، قطعا از داشتن این گوشی لذت خواهند برد. چراکه در کنار پردازنده قدرتمند از باتری حجیم و فست شارژر ۶۷ واتی برخوردار است و در استفاده سنگین، نگران تمام شدن شارژ باتری و مدت زمان طولانی شارژ شدن نخواهید بود.

چه کسانی نخرند؟

کسانی که به عکاسی علاقه بسیار دارند و دیگر خصوصیات گوشی در کاربری آن‌ها چندان موثر نیست، بهتر است به سراغ دیگر مدل‌های این لیست بروند تا تجربه بهتری را از انتخابشان داشته باشند.

گوشی شیائومی Poco X6

۴. Note13Pro5G

این مدل با طراحی جذاب و متفاوت، به میانرده ارزان قیمت هیچ شباهتی ندارد و با فریم پلاستیکی، بسیار باکیفیت و خوش‌دست است. استاندارد IP54 آن را در برابر گرد و غبار و پاشش آب مقاوم می‌کند.

نمایشگر ۶.۶۷ اینچی این مدل تقریباً در همه زمینه‌ها عملکرد خوبی را از خود نشان می‌دهد و اگر به فیلم دیدن و بازی علاقه داشته باشید، رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی توجه شما را جلب خواهد کرد. با حداکثر روشنایی ۱۸۰۰ نیت نیز برای مشاهده نمایشگر، چالشی در برابر نور زیاد محیط نخواهید داشت. وزن ۱۸۷ گرمی “نوت۱۳پرو” نیز در نوع خود جالب توجه است.

استفاده از چیپست اسنپ‌دراگون ۷s نسل دوم، این گزینه را برای کارهای روزمره، مولتی تسکینگ و اجرای بازی به انتخابی مناسب در لیست بهترین گوشی میان رده بازار تبدیل کرده است.

از جذابیت‌های دیگر آن می‌توان به لنز ۲۰۰ مگاپیکسلی دوربین اشاره کرد که در کنار دو لنز ۸ و ۲ مگاپیکسلی دیگر، تصاویر باکیفیتی را در این کلاس قیمتی ثبت می‌کند. پشتیبانی از کیفیت فیلم‌برداری ۴K از دیگر قابلیت‌های قابل توجه محسوب می‌شود که البته فقط در دوربین اصلی شاهد آن هستیم.

باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپری نیز شما را در استفاده روزانه و حتی کمی سنگین، ناامید نمی‌کند و با شارژر ۶۷ واتی در ۴۴ دقیقه به طور کامل شارژ می‌شود.

نام مدلنمایشگرتراشهدوربین‌هاباتریجک هدفون“نوت ۱۳ پرو ۵G”پنل: امولد

رفرش ریت: ۱۲۰ هرتز

رزولوشن: ۲۷۱۲×۱۲۲۰ پیکسل

Snapdragon 7s Gen 2واید: ۲۰۰ MP

اولتراواید: ۸ MP

ماکرو: ۲ MP

سلفی: ۱۶ MP

ظرفیت باتری: ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعت

سرعت شارژ: ۶۷ وات

دارد

چه کسانی بخرند؟

کاربرانی که در کنار عکاسی به بازی با گوشی نیز علاقه دارند، احتمالاً از خرید نوت ۱۳ پرو ۵G پشیمان نخواهند شد. اگرچه لنزهای فرعی خیلی قوی نیستند، ولی دوربین اصلی از کیفیت خوبی برخوردار است.

چه کسانی نخرند؟

این مدل تقریبا از همه نظر خصوصیات خوبی دارد و می‌توان گفت برای افرادی که در کلاس میان‌رده به دنبال بهترین گوشی هستند، انتخاب مناسبی به نظر می‌رسد و در اکثر زمینه‌ها راضی‌کننده است.

گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro 5G

۳. PocoX6Pro

در زمان بازی و تماشای ویدئو، متوجه تاثیر وزن ۱۸۶ گرمی آن در خوش‌دستی و راحتی خواهید شد. برخورداری از استاندارد IP54 پوکو X6 Pro را در برابر گرد و غبار و پاشش آب تا حدودی مقاوم می‌کند. گفتنیست یکی از جذابیت‌های آن داشتن رنگ زرد در لیست نسخه‌های ارائه شده است.

رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی در کنار نمایشگر امولد حسی فوق‌العاده را به کاربر القا می‌کند. نمایشگر ۶.۶۷ اینچی با حاشیه‌های کم، نسبت نمایشگر به بدنه ۹۰.۱ درصد را به خود اختصاص داده است که درصد بالایی محسوب می‌شود.

تراشه دایمنسیتی ۸۳۰۰ اولترا یکی از تراشه‌های قدرتمتد بازار است که در این گوشی میانرده استفاده شده و امتیازات بنچ‌مارک‌ها گواه این مورد است که با نسل دوم اسنپدراگون ۸ برابری می‌کند و در تست گیم‌های سنگین انجام شده نیز سربلند بیرون آمده است و همچنین با اندروید ۱۴ و هایپر او اس عرضه می‌شود.

شیائومی در این مورد تمرکز را بر روی مواردی غیر از دوربین گذاشته است و دوربین ۶۴ مگاپیکسلی آن با لرزش‌گر اپتیکال در نور خوب، تصاویر قابل قبولی ثبت می‌کند، ولی در نور کم احتمالاٌ با کمی چالش روبرو خواهید بود. در عین حال در نور خوب با زوم ۲ برابری نیز همچنان جزئیات تصویر راضی کننده است.

باتری نیز نسبت به نسل قبلی تغییری نداشته و با همان ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی عرضه شده است که در استفاده معمولی یک روز کامل دوام شارژ دارد. شارژر ۶۷ واتی آن نیز در مدت ۴۵ دقیقه شارژ گوشی را از صفر به ۱۰۰ درصد می‌رساند.

نام مدلنمایشگرتراشهدوربین‌هاباتریجک هدفون“پوکو X6 pro”پنل: امولد

رفرش ریت: ۱۲۰ هرتز

رزولوشن: ۲۷۱۲×۱۲۲۰

Dimensity 8300 Ultraواید: ۶۴ MP

اولتراواید: ۸ MP

ماکرو: ۲ MP

سلفی: ۱۶ MP

ظرفیت باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

سرعت شارژ: ۶۷ وات

ندارد

 

چه کسانی بخرند؟

صفحه نمایش با پخش دالبی ویژن، نرخ نوسازی بالا و اندازه ۶.۶۷ اینچی این مدل را به انتخابی ایده‌آل برای طرفداران فیلم و بازی تبدیل کرده است. سیستم عامل هایپر او اس و عملکرد کم‌نقص سخت‌افزار باعث افزایش ارزش خرید آن می‌شود.

چه کسانی نخرند؟

در واقع، باید گفت که اگر تمرکز شما روی بخش سخت‌افزار و نمایشگر قرار دارد، این محصول مناسب شماست و نسبت به رقبای هم قیمت خود، قوی‌تر عمل می‌کند، اما اگر دوربین گوشی تنها بخش مد نظر شما به حساب می‌آید، بهتر است بدانید با عملکردی متوسط و معمولی روبرو هستید.

گوشی شیائومی Poco X6 Pro

۲. GalaxyA55

استفاده از فریم آلومینیومی نکته مثبتی در طراحی گوشی A55 است که وزن ۲۱۳ گرمی آن را توجیه می‌کند. پنل پشت و جلو نیز از شیشه ساخته شده و در این گوشی نیز همچنان شاهد طراحی تکراری گوشی‌های سامسونگ هستیم که با چیدمان ۳تایی دوربین همراه است. محافظ نمایشگر گوریلاگلس ویکتوس پلاس، به ادعای کمپانی مقاومت دوبرابری را در برابر ضربه ایجاد می‌کند.

نمایشگر ۶.۶ اینچی با پشتیبانی از HDR10 پلاس که معمولا در این کلاس شاهد آن نیستیم، تجربه‌ای عالی از گیمینگ و تماشای فیلم برای کاربر به ارمغان می‌آورد. علاوه بر این‌ها رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی کارکرد روان را تضمین می‌کند. با همه این تفاصیر نمایشگر این مدل در لیست بهترین گوشی دنیا در این رنج قیمتی قرار می‌گیرد.

در بخش سخت‌افزار شاهد استفاده از تراشه اگزینوش ۱۴۸۰ هستیم که در کنار دیگر ویژگی‌های سخت‌افزاری شما را غافلگیر می‌کند. با اینکه این مدل یک گوشی اختصاصی گیمینگ نیست، اما امتیاز بنچ مارک‌های مختلف نشان می‌دهد که به خوبی از پس بازی‌ها و کارهای سنگین برمی‌آید. این میانرده با اندروید ۱۴ و رابط کاربری One UI 6.1 در دسترس قرار گرفته است.

در قسمت دوربین نیز نسبت به نسل قبلی تغییری نکرده و در قسمت دوربین اصلی با همان لنز ۵۰ مگاپیکسلی روبرو هستیم، اما تغییر اصلی در بخش نرم‌افزاری آن دیده می‌شود که با لرزشگیر قوی‌تر و عملکرد حالت شب بهتر عرضه شده است و در نتیجه عکس‌هایی با کیفیت بهتر دریافت خواهیم کرد.

باز هم شاهد استفاده از باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپری هستیم که در استفاده معمولی تا یک روز هم دوام دارد و با فست شارژ ۲۵ واتی شارژ می‌شود که نمی‌توان از آن به عنوان یک امتیاز یاد کرد، چراکه در سری‌های قبلی نیز شاهد آن بوده‌ایم.

نام مدلنمایشگرتراشهدوربین‌هاباتریجک هدفون” گلکسی A55″پنل: سوپر امولد

رفرش ریت: ۱۲۰ هرتز

رزولوشن: ۲۳۴۰×۱۰۸۰ پیکسل

Exynos 1480واید: ۵۰ MP

اولتراواید: ۱۲ MP

ماکرو: ۵ MP

سلفی: ۳۲ MP

ظرفیت باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

سرعت شارژ: ۲۵ وات

ندارد

چه کسانی بخرند؟

با توجه به قیمت و مشخصاتی که به خود اختصاص داده و همچنین استفاده از فریم آلومینیومی، می‌توان گفت این مدل از بهترین میان رده ها است و ارزش خرید بالایی دارد. همچنین اگر از افرادی هستید که مقاومت گوشی برایتان اولویت محسوب می‌شود، استفاده از محافظ ویکتوس پلاس خیال شما را از این بابت راحت می‌کند.

چه کسانی نخرند؟

هرچه به انتهای این لیست نزدیک می‌شویم پیدا کردن نقص در گوشی‌ها سخت‌تر می‌شود و در این مورد نیز می‌توان گفت با این‌که این گزینه یک کمبود محسوب نمی‌شود، اما شاید نبود جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون به مذاق عده‌ای خوش نیاید.

گوشی سامسونگ Galaxy A55

۱.Note13ProPlus؛ گوشی میان رده در حد پرچمدار

شماره ۱ بالاترین مدل سری ۱۳ محسوب می‌شود که با وزن ۲۰۴ گرم و بدنه آلومینیومی از جذابیت ظاهری بالایی برخوردار است. علاوه بر نسبت صفحه نمایش به بدنه حدود ۹۰ درصد، نمایشگر منحنی این مدل حس ظرافت و طراحی خاص را برای کاربر به همراه دارد. گواهی Ip68 مقاومت در برابر آب تا عمق ۱.۵ متر را تضمین می‌کند.

نمایشگر امولد با فناوری محافظت از چشم، آسیب وارده به چشم بر اثر استفاده طولانی از گوشی را به حداقل می‌رساند. هم‌چنین پنل ۶.۶۷ اینچی نمایشگر با قابلیت نمایش ۶۸ میلیارد رنگ و حداکثر روشنایی ۱۸۰۰ نیت، تجربه بصری خوبی را به جا می‌گذارد.

تراشه دایمنسیتی ۷۲۰۰ اولترای استفاده شده در این گوشی، با پردازنده گرافیکی Mali-G610 MC4، عملکردی در سطح مدل‌های پرچمدار ارائه می‌کند و با استفاده از سیستم خنک‌کننده، احتمال داغ‌شدن گوشی در هنگام استفاده سنگین را کاهش می‌دهد. اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI14 از خصوصیات نرم‌افزاری ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس است.

دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی این گوشی در شرایط نه‌چندان مطلوب نیز تصاویر قابل قبولی را ثبت می‌کند. دیافراگم بزرگ سنسور با جذب نور بیشتر، تصاویر بهتری را نیز ثبت می‌کند. به لطف لرزشگیر اپتیکال، پایداری بیشتری را در ثبت عکس و فیلم‌ها شاهد هستیم. گفته می‌شود دوربین این گوشی در زوم ۴ برابری نیز تصاویر با کیفیتی ثبت می‌کند. همه این خصوصیات آن را به یک گوشی میان رده با دوربین عالی در کلاس خود تبدیل کرده است.

نکته دیگر تاثیرگذار در جذابیت این میانرده استفاده از فست شارژ ۱۲۰ واتی برای شارژ باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری است که طبق ادعای کمپانی، این دستگاه با استفاده از آن، در ۲۰ دقیقه به طور کامل شارژ می‌شود.

نام مدلنمایشگرتراشهدوربین‌هاباتریجک هدفون“نوت ۱۳ پرو پلاس”پنل: امولد

رفرش ریت: ۱۲۰ هرتز

رزولوشن: ۲۷۱۲×۱۲۲۰ پیکسل

Dimensity 7200 Ultraواید: ۲۰۰ MP

اولتراواید: ۸ MP

ماکرو: ۲ MP

سلفی: ۱۶ MP

ظرفیت باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت

سرعت شارژ: ۱۲۰ وات

ندارد

چه کسانی بخرند؟

افرادی که به طراحی زیبا در کنار قابلیت‌های کاربردی و دوربین باکیفیت علاقه دارند، از خرید این مدل نیز بسیار راضی خواهند بود. به علاوه این گوشی امتیاز نسبتاً خوبی در بنچ‌مارک‌ها کسب کرده است که نشان از کیفیت خوب آن در اجرای بازی‌های سنگین و مولتی تسکینگ دارد و یک گوشی میان رده در حد پرچمدار به حساب می‌آید.

چه کسانی نخرند؟

کسانی که همچنان به استفاده از جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون وفادارند، از عدم وجود آن در این مدل رضایت نخواهند داشت، در غیر این صورت با توجه به قابلیت‌ها و همچنین قیمت، نمی‌توان در این کلاس به آن ایرادی وارد کرد.

گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro Plus

در این مقاله مدل‌هایی که از دیدگاه ما می‌توانست در لیست بهترین موبایل میان رده قرار گیرد را برای شما بررسی کردیم. از نظر شما کدام یک از محصولات این مقاله توانسته عنوان بهترین را از آن خود کند؟ معیار شما برای مقایسه گوشی های میان رده کدام مشخصه است؟ تجربیات خود در مورد این گوشی‌ها را با ما به اشتراک گذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

از مجموع ۹۲ رای

سوالات متداول

بهترین گوشی های میان رده بازار کدامند؟

✔️ حقیقتاً کمپانی‌های شیائومی، سامسونگ و… محصولات زیادی را در این زمینه عرضه کرده‌اند که واقعاً هم بیشتر آنها ارزش خرید بالایی دارند. ما در این مقاله سعی کرده‌ایم محصولات پرفروشی را معرفی کنیم که در بیشتر مشخصات خود، ویژگی‌های بسیار خوبی را جا داده‌اند.

بهترین گوشی میانرده برای بازی کدامست؟

✔️ برای اینکه بهترین گوشی میانرده را برای گیم انتخاب کنید، حتماً باید به قدرت سخت‌افزار و نمایشگر توجه کنید و بر اساس اولویت‌های خود انتخاب کنید

بهترین گوشی میان رده با قیمت مناسب کدامست؟

✔️ ابتدا از شما می‌خواهیم تا تمام گوشی‌هایی که در این مقاله نام برده‌ایم را ببینید و بین آنهایی که انتخاب می‌کنید، خوش قیمت‌ترین را پیدا کنید. چون در حقیقت وقتی صحبت از قیمت به میان می‌آید کاربر باید مشخص کند که از خرید خود چه انتظاری دارد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!