معمای خاستگاه و محل دفن کریستف کلمب برای همیشه حل شد

معمای خاستگاه و محل دفن کریستف کلمب برای همیشه حل شد

مطالعه علمی جدیدی که به تازگی انجام شده از معمای محل دفن این دریانورد ایتالیایی و کاشف قاره آمریکا که برخی او را جاده صاف کن استعمار و برده‌داری می‌دانند، پرده برداشته است.

نتایج این مطالعه در مستندی به نام «د‌ی‌ان‌ای کلمب: تبار واقعی» ساخته یک کارگردان اسپانیایی به تفصیل تشریح شده است.

آنچه در این مستند ارائه شده احتمالا به طور قطع و برای همیشه معمای چند صد ساله پیرامون تبار کریستف کلمب و محل نهایی دفن وی را حل کرده است.

گردشگران مقابل کلیسای شهر سویل که بقایای کریستف کلمب در آن دفن شده است 

کریستف کلمب سال ۱۵۰۶ در وایادولید اسپانیا درگذشت. پیکر او پس از دفن در این شهر در طول سال‌ها چندین بار از مکانی به مکان دیگر جابه‌جا شد و در نهایت سال ۱۸۹۸ برای همیشه در سویل به خاک سپرده شد.

با این حال، یک تابوت سربی حاوی استخوان‌هایی که تصور می‌شد متعلق به کریستف کلمب باشد سال ۱۸۷۷ در جمهوری دومینیکن کشف شد و مسائل را پیچیده کرد.

این ماجرا سبب شد که اهالی دومینیکن ادعا کنند بقایای موجود در سویل متعلق به دیه‌گو، پسر کریستف کلمب است.

جزئیات یافته‌های مطالعه جدید انجام شده توسط محققان دانشگاه گرانادا قرار است روز شنبه ۱۲ اکتبر در قالب مستندی تحت عنوان «د‌ی‌ان‌ای کلمب: تبار واقعی» از کانال TVE تلویزیون دولتی اسپانیا پخش شود.

این مستند، به کارگردانی رجیز فرانسیسکو لوپز، بر اساس تحقیقات علمی و تاریخی ۲۰ ساله‌ای تحت هدایت خوزه آنتونیو لورنته، متخصص و استاد پزشکی قانونی دانشگاه گرانادا ساخته شده و همچنین پرده از تبار و اصل و نسب واقعی دریانورد مشهور ایتالیایی بر می‌دارد.

نظریه رایج این است که کریستف کلمب اهل جنوای ایتالیا بوده و در این شهر به دنیا آمده است. با این حال، کشورهای اروپایی دیگری از جمله پرتغال، ایرلند، سوئد و کرواسی نیز بنا به ادعاهایی اعلام کرده‌اند که زادگاه کریستف کلمب بوده‌اند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها