فانی لند‌

هر آنچه که باید از ماد Fallout: London بدانید

در حالی که استودیو بتسدا درگیر محتوای پس از عرضه‌ی استارفیلد و ساخت الدر اسکرولز ۶ است، شانس آن که هواداران فال‌اوت رنگ یک بازی جدید را به این زودی‌ها ببینند، نزدیک به صفر است. اما کسانی که نمی‌توانند صبر کنند، یک گزینه‌ی فرعی بسیار قوی در دستان خود دارند. ماد جدید فال‌اوت ۴ که کامل آن را تغییر می‌دهد و به بزرگی یک بسته الحاقی طراحی شده؛ فال‌اوت: لندن (Fallout: London)، پس از سال‌ها انتظار و هایپ فراوان بالاخره به دست کاربران رسیده، تا آن‌ها بتوانند وارد یک دنیای کاملا جدید و البته غیر رسمی بشوند. در این مقاله، ویجیاتو تمام موارد ضروری در مورد این ماد را برای شما می‌گوید تا ببینید چرا یک ماد ساده، انقدر نگاه‌ها را به خود جذب کرده است.

داستان

از آنجایی که فال‌اوت: لندن یک ماد غیر رسمی به حساب می‌آید، اتفاقات آن نیز قطعا در خط داستانی کلی جهان فال‌اوت قرار نمی‌گیرند، با این وجود، سازندگان داستانی بسیار جذاب را تعریف می‌کنند. بازی در سال ۲۲۳۷ و جایی در میان اتفاقات فال‌اوت یک و دو، و پنجاه سال قبل از فال‌اوت ۴، اتفاق می‌افتد. جذاب‌ترین نکته در مورد ماد اما، همانطور که احتمالا حدس زدید، آن است که در شهر لندن داستان خود را تعریف می‌کند. هیچوقت در تاریخ فرنچایز فال‌اوت، ما خارج از ایالات متحده آمریکا قدم نگذاشتیم، پس قطعا دیدن برداشت این ماد از شرایط این شهر انگلستانی پس از آخرالزمان، جالب خواهد بود. از منظر داستانی، ماد بر تلاش چندین فرقه جهت بدست آوردن کنترل شهر لندن، تمرکز می‌کند. در ادامه بیشتر به این موضوع می‌پردازیم، قبل از اینکار اما، باید نگاهی به خود لندن داشته باشیم.

جزئیات نقشه

گشت و گذار در باقی‌مانده‌های پسا آخرالزمانی شهر لندن یکی از بزرگ‌ترین جاذبه‌های این ماد به حساب می‌آید، اما دقیقا چه چیز‌هایی را در دنیای آن می‌توانیم ببینیم؟ به گفته‌ی سازندگان، یعنی FOLON نقشه طراحی شده بسیار بزرگ است و به اندازه ترکیب نقشه‌ی اصلی فال‌اوت ۴ و بسته‌ی الحاقی Far Harbor فضا برای گشت و گذار وجود دارد. اگر هر دو محتوا را تجربه کرده باشید، می‌دانید که از معیار بسیار وسیعی صحبت می‌کنیم. در مجموع، نقشه به ۱۵ بخش تقسیم شده و با توجه به گفته‌های FOLON نزدیک به ۹۰ ساعت محتوا برای بازیکنان در دل خود جای داده است.

فال‌اوتی متفاوت

فال‌اوت: لندن تلاش می‌کند تا از تم بریتانیایی خود با روش‌هایی جذاب و متفاوت بهره ببرد. ما در این ماد یک واقعیت جدید خارج از ایالات متحده‌ی آمریکا و رویای آمریکایی را می‌بینیم، و نگاهی به نحوه‌ی مقابله‌ی دیگر بخش‌های دنیا با اتفاقات فرنچایز فال‌اوت، می‌اندازیم. با توجه به صحبت‌های اعضای FOLON بسیاری از المان‌هایی که ستون‌های سری به حساب می‌آیند، در فال‌اوت: لندن دیده نمی‌شوند. به عنوان مثال ویروس FEV یا همان Forced Evolutionary Virus هیچوقت به لندن نرسیده، این یعنی تمام هیولاها و موجودات کابوس‌واری که حاصل آن بودند نیز در ماد حضور ندارند. علاوه بر این، سازمان آمریکایی Vault-Tec هم طبیعتا رنگ لندن را ندیده، اما شما به هر حال می‌توانید تعدادی از صندوق‌های ساخته شده توسط خود مردم را پیدا کنید.

اسلحه‌ها

یک بخش دیگر که فال‌اوت: لندن سعی می‌کند در آن تجربه‌ای متفاوت به دست مخاطب برساند، مبارزات هستند که به گفته‌ی FOLON قرار است بسیار کمتر حول محور سلاح‌های گرم بچرخند. در عوض، بازیکنان در گیم‌پلی بیشتر درگیر سلاح‌های سرد و مبارزات نزدیک هستند و ممکن است در بعضی از مواقع چاره‌ای به جز استفاده از آن‌ها نداشته باشند. همگی می‌دانیم تیراندازی با سلاح‌ها فراوان، هرگز نقطه قوت سری فال‌اوت نبوده، با این وجود شاهد پیشرفت‌های فراوانی در این بخش در فال‌اوت ۴ بودیم، بنابراین نحوه کنار آمدن سازندگان ماد با این تغییرات بسیار دیدنی است.

فرقه‌ها

فرقه‌ها همواره نقش بزرگی را در هر تجربه‌ای از فال‌اوت (یا هر کدام از ساخته‌‌های استودیو بتسدا) داشته‌اند و بله، در فال‌اوت: لندن نیز بازیکنان با تعداد زیادی از آن‌ها مواجه خواهند شد. قدرتمند‌ترین فرقه، افرادی به اسم آقازادگان (Gentry) هستند که پادشاهان حال حاضر لندن و فرزندان دولت‌مردان و اشراف زادگان انگلیس به حساب می‌آیند و قصد دارند پادشاهی انگلستان را بازسازی کنند. در کنار آقازدگان، گروه تامی‌ها (Tommies) که یک ارتش شبه نظامی هستند و تبدیل به ابزاری برای آن‌ها شده‌اند. ستون پنجم (5th Column) نیز همان‌طور که از نامشان معلوم است، گروهی آنارشیست هستند و می‌خواهند قوانین حاکم بر لندن را نابود کنند و از خاکسترهای آن، یک امپراطوری جدید بسازند. در نهایت جمهوری کملوت (Camelot Republic) را داریم که یک گروه مقاومتی در زیرزمین هستند و مانند ستون پنجم، قصدشان پایین آوردن آقازادگان از حکومت و جایگزینی آن‌ها با یک دولت جمهوری است.

دیگر فرقه‌ها

بله، هنوز فرقه‌های دیگری برای صحبت وجود دارند، به هر حال لندن شهری بزرگ به حساب می‌آید و گروه‌های زیادی در آن با اهدافی که ممکن است شما گاهی همسو و گاهی مخالفشان حرکت کنید، حضور دارند. برای مثال، سندیکای Isle of Dogs در میلوال حضور دارند و یک عملیات قاچاق بسیار بزرگ را کنترل می‌کنند. واگابوند‌ها (Vagabonds) یک فرقه‌ی دیگر که اتفاقا دشمنان خونی سندیکای ذکر شده هستند و می‌خواهند از آن‌ها انتقام بگیرند. همچنین فرقه‌ای رمزآلود با نام Angel در لندن فعالیت دارند که بر اساس شایعات دنیای بازی، فرزندان یک انجمن علمی مخفی قبل از جنگ هستند و تمام شهر را زیر نظر دارند. در کل، به گفته‌ی سازندگان ۲۰ گروه در ماد قرار گرفته‌اند.

همراهان

درست مانند سری بازی اصلی، فال‌اوت: لندن نیز لیست بلندبالایی از همراهان دارد که بازیکنان می‌توانند با آن‌ها آشنا شوند، استخدامشان کنند و برخی از ماموریت‌ها را به آن‌ها بسپارند. در مجموع هفت شخصیت همراه در ماد قرار دارند، که هر کدام داستان پیش‌زمینه و نسبت با فرقه‌های مختلف را با خود می‌آورند.

دیالوگ

با اینکه فال‌اوت: لندن یک ماد بر اساس فال‌اوت ۴ است، اما سعی می‌کند تجربه‌ی پایه‌ی گیم‌پلی را با روش‌هایی قابل توجه تغییر دهد. به عنوان مثال، سیستم دیالوگ ابتدایی بازی، برای ماد گسترش یافته و هر انتخاب، عواقبی را در پی دارد؛ چیزی که فال‌اوت ۴ بخاطر انجام ندادن آن انتقادات زیادی را به خود دید. علاوه بر این به گفته‌ی تیم سازنده، شخصیت شما صدایی ندارد، این مسئله یکی دیگر از مواردی بود که بازی اصلی بخاطر آن مورد انتقاد قرار گرفته بود. البته با وجود آن که شخصیت شما صامت است، دیگر شخصیت‌های اصلی همگی صداپیشه‌ی مختص به خود را دارند.

دیگر جزئیات

چندین جزئیات خوب دیگر هم در فال‌اوت: لندن دیده می‌شوند. به عنوان مثال شهرک‌هایی (Settlements) که باید به آن‌ها رسیدگی می‌کردید و بخشی از هسته‌ی اصلی فال‌اوت ۴ حساب می‌شدند، در ماد نیز حضور دارند و در مجموع ۷ شهرک جدید و خاص برای کار کردن، قرار گرفته‌اند. علاوه بر این بازیکنان تعداد زیادی از انیمیشن‌های جدید، آیتم‌های ساختنی جدید، سلاح جدید برای استفاده در مبارزه، ۲۰۰ ماموریت جدید و… در دسترس دارند. برای کسانی هم که منتظرند ماد برای کنسول‌ها عرضه شود، باید بگوییم که FOLON گفته است کامپیوترهای شخصی تنها هدف آن‌ها به حساب می‌آیند. آیا این قضیه در آینده عوض می‌شود؟ هرگز نگید هرگز.

برای اجرای ماد به چی نیاز داریم؟

برای دسترسی به ماد فال‌اوت: لندن، به بازی فال‌اوت ۴ و تمام بسته‌های الحاقی آن نیاز دارید (این بدان معنی است که می‌توانید Game of the Year Edition را خریداری کنید). ماد در فروشگاه GoG به صورت کاملا رایگان قرار دارد و همچنین از شما می‌خواهد تا امکان Cloud Save را خاموش کنید. فال‌اوت: لندن به صورت کامل نسخه اصلی را جایگزین می‌کند و اگر می‌خواهید دوباره بازی پایه را تجربه کنید باید ابتدا ماد را حذف کرده و سپس دوباره فال‌اوت ۴ را اینستال کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!