وضعیت پرونده قضایی کوروش کمپانی: آخرین تحولات به زبان ساده
به گزارش تجارتنیوز، پرونده «کوروش کمپانی» در حال حاضر در مرحله تحقیقات و پیگیریهای قانونی است. پس از کشف کلاهبرداری این شرکت، چندین نفر از عناصر اصلی آن دستگیر شدهاند و مدیر اصلی آن متواری شده است. اموال متهم اصلی توقیف شده و پلیس در حال پیگیری برای دستگیری سایر افراد مرتبط با این پرونده است
کوروش کمپانی و رسوایی
بخش زیادی از شهرت کوروش کمپانی به واسطه حضور چهرهای سرشناس و برجسته حوزههای مختلف در این فروشگاه بود. این مسئله تاثیر بسزایی در دیده شدن این فروشگاه داشت و طبق آنچه که بعدها اتفاق افتاد، تاثیر زیادی در افزایش عدد کلاهبرداری شده از سوی مالک این کمپانی بود. این روش یعنی سواستفاده از برند یا نامهای سرشناس برای جذب مشتریان بیشتر بار دیگر در ماجرای موبایل موسوی هم تکرار شد. تجارتنیوز در گزارشی مجزا به این مسئله پرداخته است. شما میتوانید شرح کامل این گزارش را از اینجا بخوانید.
چهرههای سرشناس ممکن است با اتهاماتی مواجه شوند
به گزارش رئیس پلیس امنیت اقتصادی، این شرکت با تبلیغات گسترده و استفاده از چهرههای شناخته شده، مبالغ زیادی از مردم برای فروش گوشیهای موبایل جمعآوری کرده و به تعهدات خود عمل نکرده است. برخی از چهرههای سرشناس نیز که در تبلیغات این شرکت نقش داشتهاند، ممکن است با اتهامات قانونی مواجه شوند
همچنین پلیس از افرادی که از این شرکت خرید کردهاند، خواسته است تا با ارائه مدارک خود به پلیس امنیت اقتصادی، اقدامات لازم برای پیگیری و تشکیل پرونده را انجام دهند.
حامیان کوروش کمپانی چه کسانی بودند؟
به گزارش مشرقنیوز چهرههای حامی این فروشگاه، سلبریتی هایی همچون محسن افشانی، الهام حمیدی، الهام پاوهنژاد، مریم مومن، هادی ساعی، یوسف تیموری، محسن ابراهیمزاده، اکبر عبدی، منوچهر هادی، یوسف صیادی، رضا شفیعیجم، سید جواد هاشمی و بسیاری از چهرههای فوتبالی بودند.
الهام حمیدی یکی از چهرههای حامی این فروشگاه با پخش شدن اخبار مربوط به کلاهبرداری مالک کوروش کمپانی، در قالب یک استوری عذرخواهی خود را اعلام کرد. با این حال ما شاهد واکنشهای مختلفی از سوی فعالان حقوقی، در مورد نحوه برخورد با سلبریتیهایی که با تبلیغ از این فروشگاه خاطی نقش مهمی در به تله افتادن قربانیان آن داشتند، بودیم.
اموال کوروش کمپانی چه شد؟
دستور جدی برای فروش اموال کوروش کمپانی اخیرا خبرساز شد. اجتهادی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در آخرین نشست خبری خود، اعلام کرد: « همچنین اموال کوروش کمپانی شامل موبایل و تعدادی خودرو با حکم دستگاه قضائی در اختیار این سازمان قرار گرفته است و با اولویت در تیرماه جاری از طریق مزایده به فروش خواهد رسید تا وجوه حاصل از آن در اختیار شکات قرار گیرد.»
وی در این نشست به برخی موضوعات مطرح شده در مورد چای دبش هم پرداخت. شما میتوانید شرح کامل این اخبار را از اینجا بخوانید.
ماجرای کوروش کمپانی به کجا خواهد رسید؟
کوروش کمپانی تنها یک نمونه از کلاهبرداریهاییست که آسیبهای جدی به بدنه عمومی مردم وارد کرده است. نمونه دیگر این مسئله در پرونده موبایل موسوی قابل مشاهده است. این چالشها همچنان ادامه دارد. باید دید که در آینده چگونه میتوان از بروز چنین حوادثی ناراحتکنندهای جلوگیری کرد.
برای مشاهده اخبار حوزه تکنولوژی و فناوری اطلاعات صفحه استارتاپ تجارتنیوز را بخوانید.