ویدئوی آموزشی: دستورالعمل پخت سوپ گوشت و هویج – به سبکی جدید و پرخاصیت!
راهنماتو- در این ویدئو شما با طرز تهیه یک سوپ متفاوت و بسیار مقوی یعنی سوپ گوشت و هویج آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه سوپ گوشت و هویج:
۶ عدد هویج
۱ عدد پیاز
۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز
۶ حبه سیر
۱۵۰ گرم گوشت چرخ شده
۲ عدد نان تست
۱و نیم الی ۲ لیوان شیر
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طریقه پخت:
سبزیجات رو داخل فر بذارین تا بپزن و کبابی بشن.
گوشت، سیر رنده شده، نمک و فلفل رو ورز بدین و با دستتون گوشت قلقلی درست کنین.
تو روغن سرخشون کنین. بعد تو روغنی که گوشت رو سرخ کردین نون های تست خرد شده رو سرخ کنین.
سبزیجات که پختن و کبابی شدن رو تو قابلمه بریزین، کمی آب بهشون اضافه کنین و با گوشتکوب برقی پوره شون کنین.
به اندازه ای که به غلظت دلخواهتون برسین شیر اضافه کنین و بذارین تا سوپ گرم بشه.
گوشت های قلقلی رو هم اضافه کنین و بذارین تا سوپ جا بیوفته.
سوپ رو با نون های برشته تزیین کنین… این مقدار سوپ برای ۲ نفر کافیه.