ویدئوی اختصاصی: دستور تهیه بامیه ترکی بینظیر؛ طعمی خاص و لذیذ برای سفرههای رمضان!
راهنماتو- بامیه یکی از شیرینی های محبوب در ماه رمضان است اما بامیه هم انواع متعددی دارد که ما امروز قصد داریم طرز تهیه بامیه ترکی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه بامیه ترکی:
برای بامیه:
۲ پیمانه آرد سمولینا
۱ پیمانه آرد قنادی
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۲ پیمانه روغن
۱ پیمانه شیر
۱ پیمانه آب ولرم
برای شربت:
۲ و ۱/۲ پیمانه شکر
۱ پیمانه آب
۱/۴ قاشق چایخوری جوهر لیمو
۱ قاشق غذاخوری گلوکز
۳ قاشق غذاخوری زعفران
برای شربت شکر رو داخل آب حل کنین وقتی به جوش اومد، جوهر لیمو، گلوکز و زعفرون اضافه کنین و بعد یکی دو قل شربت رو خاموش کنین و اجازه بدین تا سرد بشه.
برای مایه بامیه آرد سمولینا، آرد قنادی، شکر، بیکینگ پودر، روغن، شیر و آب ولرم رو با هم مخلوط کنین تا مایه یکدست بشه.
مایه رو تو قیف و ماسوره بریزین. تو روغن داغ بهش شکل بدین و بعد سرخش کنین.
بعد سرخ شدن همون طور که داغه داخل شربت بذارینش تا شربتو به خودش جذب کنه و بعد درش بیارن.
این مقدار مواد برای ۶ الی ۷ عدد بامیه کافیه…