فانی لند‌

پس از فصد خون، چه نوش‌جان کنیم؟ غذاهایی کامبیز برای دوران بهبود پس از فصد خون!

اگر می‌خواهید بدانید بعد از فصد خون چی بخوریم و چه غذایی مناسبه، این مطلب را تا انتها دنبال کنید.

بعد از فصد خون چی بخوریم؟ چه غذایی بعد از فصد خون مناسبه؟

طبق نظر بسیاری از متخصصان طب سنتی، علت بسیاری از امراض بدن در نتیجه بهم خوردن تعادل در اخلاط چهارگانه است. آنها روش هایی برای رفع این معضل دارند که از جمله آنها می‌توان به فصد خون اشاره کرد. در ادامه این مطلب از فانی لندمی‌گوییم بعد از فصد خون چی بخوری؟ خوردن چه غذاهایی بعد از فصد خون مناسبه؟

همچنین بخوانید: چی بخوریم خونریزی پریود زیاد بشه طب سنتی

فصد خون چیست؟

فصد خون به معنای خون گیری از رگ است که به طور معمول با سوزن، سرنگ و تیغ انجام می‌شود. این روش باعث از دست دادن حجم زیادی خون از بدن می‌شود که باعث رفع بیماری‌ها می‌شود. فصد خون در 64 نقطه از بدن قابل انجام است. رایج‌ترین این اندام عبارتند از:

فصد دست راستفصد دست چپفصد پافصد صورتفصد زیر زبانفصد گوشفصد بینی

بعد از فصد خون چی بخوریم؟

باید به درستی بدانیم که بعد از فصد خون چی بخوریم، و چی نخوریم، این همه به همان اندازه مهم است، زیرا بدن مقداری زیادی خون از دست داده است و باید آن میزان با بهترین گزینه‌ها جبران شود. رعایت بعضی از نکات بسیاری اهمیت دارد، از جمله:

پس از فصد خون از خوردن غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.تا 48 ساعت پس از فصد خون از مصرف غذاهای حاوی تخم مرغ پرهیز کنید.تا 24 ساعت پس از فصد خون، از مصرف غذاهایی با طعم تند و شیرین خودداری کنید.مصرف غذاهای شور بعد از فصد ممنوع است.لبنیات، ماهی، ترشی‌جات تا یک روز پس از فصد خون مجاز نیست.غذاها یا ادویه هایی که دارای طبع بسیار سرد یا بسیار گرم هستند، بعد از فصد مضر است و باید از آن خودداری شود. بهتر است از غذاهای معتدل استفاده شود.همچنین بخوانید: برای قطع لکه بینی بعد از پریود چه بخوریم

خوردن چه غذایی بعد از فصد خون مناسبه؟

پس از فصد خون، ممکن است لازم باشد خوردن غذایی که بعد از فصد خون مناسب است، مانند غنی از آهن، ویتامین C و ویتامین های B را برای حمایت از بازسازی سلول های قرمز خون در اولویت قرار دهید.

پر کردن سطح مایعات بدن پس از فصد خون به همان اندازه مهم است. درست مانند نوشیدن آن قبل از فصد خون، آب بعد از فصد خون نیز به همان اندازه مهم است. همچنین، مصرف غذاهای آبرسان، مانند میوه ها و سبزیجات، می تواند به بازیابی تعادل مایعات بدن شما کمک کند و از گردش مواد مغذی در سراسر سیستم شما حمایت کند. از جمله مواد غذایی معتدل می‌توان به خورشت قیمه، کرفس، گلابی ، سیب ، شیر برنج ، سوپ جو، سکنجبین و … اشاره کرد کرد.

میوه ها و سبزیجات مناسب بعد از فصد خون

خوردن میوه هایی با طبع معتدل توصیه می‌شود که نه خیلی گرم باشد و نه سرد. میوه ها و سبزیجات غنی از ویتامین C (به جذب آهن)، K (کمک به لخته شدن خون)، B-12 و فولات (کمک به تشکیل گلبول های قرمز خون) و B-1 و B-6 (کمک به حفظ سلامت گلبول های قرمز) بخورید.

میوه‌هایی مانند کیوی شیرین، توت ها و آناناس غنی از ویتامین C را انتخاب کنید. موز و آووکادو حاوی ویتامین B-6 هستند، در حالی که مارچوبه و کاهوی رومی منابع خوبی از فولات هستند.

علاوه بر این، سبزیجات سبز و برگ دار سرشار از ویتامین C، ویتامین K و فولات هستند. نخود فرنگی منبع عالی ویتامین B-1 است.

مصرف کافی مایعات

هیدراتاسیون کافی همچنین می تواند عوارض جانبی رایج فصد خون مانند سرگیجه یا سبکی سر را کاهش دهد.

گوشت

طبق مطاللعات بدن انسان به اندازه منابع حیوانی، آهن را از منابع گیاهی جذب نمی کند. بنابراین، به سراغ گوشت بدون چربی و سینه مرغ بروید که ویتامین های B-1، B-6 و B-12 را تامین می کنند. گوشت گوسفند و جگر حاوی ویتامین K هستند.

لوبیا، آجیل، غلات، عدس

شما می توانید کمبود آهن، فولات، ویتامین B خود را با مصرف لوبیا، آجیل، غلات و عدس جبران کنید. مواد مغذی خون ساز در نخود، کره بادام زمینی و جوانه گندم یافت می شود.

همچنین بخوانید: چه چیزی برای آبله مرغان ضرر دارد

 آب نارگیل

آب نارگیل با محتوای پتاسیم بالا، برای جبران خون از دست رفته بسیار موثر است. این نوشیدنی طبیعی دارای نسبت ترکیبی ایده آل از شکر، سدیم، پتاسیم و سایر الکترولیت ها است.

 آب سبزه گندم

یک لیوان آب علف گندم بنوشید. علف گندم سرشار از کلروفیل است که سطح هموگلوبین و گلبول های قرمز را در بدن شما افزایش می دهد.

ماء الشعیر

چنانچه دچار عطش و خشکی دهان بعد از فصد خون هستید، مصرف ماء الشعیر و شکرسرخ هر 8 ساعت انتخاب خوبی است.

سخن آخر

امیدواریم این مطلب از فانی لندبا عنوان بعد از فصد خون چی بخوریم؟ خوردن چه غذایی بعد از فصد خون مناسب است برای شما همراهان مناسب بوده باشد. به طور کلی باید در کنار غذاهایی خون ساز و هیدراته کننده، از غذاهایی که مانع جذب کافی مواد غذایی شده پرهیز کرد و غذاهایی با طبع خیلی گرم و خیلی سرد را به مدت یک تا دو روز ممنوع کرد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!