فانی لند‌

پوره کلم بروکلی و سیب زمینی و خواص خوردن پوره کلم بروکلی و سیب زمینی برای سلامت بدن

پوره کلم بروکلی و سیب زمینی ؛ خواص خوردن پوره کلم بروکلی و سیب زمینی برای سلامت بدن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

پوره کلم بروکلی و سیب زمینی

پوره کلم بروکلی و سیب زمینی یک غذای خوشمزه و مغذی است که می توانید به عنوان پیش غذا، غذای اصلی یا به عنوان ساید دیش سرو کنید. این غذا به دلیل داشتن کلم بروکلی، منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، ویتامین K، کلسیم و پتاسیم است.

روش اول:

مواد لازم:

۲ عدد سیب زمینی متوسط

۱/۲ کلم بروکلی

۱/۴ پیمانه شیر

۲ قاشق غذاخوری کره

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.

کلم بروکلی را به گلهای کوچک تقسیم کنید.

سیب زمینی ها را در قابلمه ای بریزید و به مقدار کافی آب اضافه کنید تا روی آنها پوشیده شود.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و به جوش بیاورید.

پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.

کلم بروکلی را به سیب زمینی های در حال پخت اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید.

آب سیب زمینی ها و کلم بروکلی را بریزید و آنها را به همراه شیر، کره، نمک و فلفل در غذاساز یا با استفاده از گوشت کوب برقی له کنید تا پوره ای صاف و یکدست بدست آید.
پوره را گرم سرو کنید.

روش دوم:

مواد لازم:

۲ عدد سیب زمینی متوسط

۱/۲ کلم بروکلی

۱ حبه سیر رنده شده

۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

۱/۴ پیمانه خامه ترش

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.

کلم بروکلی را به گلهای کوچک تقسیم کنید.

سیب زمینی ها را در قابلمه ای بریزید و به مقدار کافی آب اضافه کنید تا روی آنها پوشیده شود.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و به جوش بیاورید.

پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.

کلم بروکلی را به سیب زمینی های در حال پخت اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید.

آب سیب زمینی ها و کلم بروکلی را بریزید و آنها را به همراه سیر، پنیر پارمزان، خامه ترش، نمک و فلفل در غذاساز یا با استفاده از گوشت کوب برقی له کنید تا پوره ای صاف و یکدست بدست آید.
پوره را گرم سرو کنید.

می توانید برای طعم بهتر، از مقداری جعفری یا پیازچه خرد شده نیز در پوره استفاده کنید.

اگر پوره شما سفت بود، می توانید کمی شیر یا آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسید.

می توانید از این پوره برای پر کردن کروسان، ساندویچ یا سیب زمینی توپی نیز استفاده کنید.

آشنایی با دیگر خواص کلم بروکلی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کلم بروکلی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با کلم بروکلی

کلم بروکلی که با نام گل کلم سبز و گل کلم بروکلی هم شناخته می شود یکی از انواع سبزیجات مفید و پر فایده از خانواده کلم است

که با سبزیجات شناخته شده ای مثل کلم برگ ، گل کلم و کلم بروکسل در یک خانواده قرار می گیرد.

کلم بروکلی متعلق به کشور ایتالیا می باشد.کلم بروکلی برای لاغری عالی است چرا که در یک فنجان ان تنها ۳۱ کالری انرژی موجود است.

از هم خانواده های بروکلی می توانیم به کاهو و کلم پیچ و کلم چینی و گل کلم و کلم قرمز و کلم قمری و کلم سفید اشاره کنیم.

خواص کلم بروکلی برای معده

کلم بروکلی به دلیل داشتن فیبر فراوان برای درمان یبوست مفید است ، کسانی که اختلالات معده دارند دچار بیماری یبوست می شوند.

این افراد باید غذای فیبردار خود را زیاد کنند تا حرکت روده ها به درستی انجام شود.

منیزیم و ویتامین های موجود در کلم بروکلی باعث درمان حالت اسیدی معده می شود.

گوارش را بهبود می بخشد و التهابات معده را تسکین می دهد.

فیبر موجود در این گیاه باعث تنظیم هضم غذا می شود ، اگر می خواهید باکتری های سالم در روده شما افزایش پیدا کند بهتر است کلم بروکلی میل کنید.

خواص کلم بروکلی برای چشم

در کلم بروکلی ویتامین آ ، بتاکروتن ، زاگزانتین و سایر ویتامین ها به وفور یافت می شود ، ویتامین های نام برده شده برای جلوگیری از بیماری های چشمی مفید است.

اگر می خواهید در سنین بالاتر آب مروارید نگیرید بهتر است از کلم بروکلی در رژیم غذایی خود استفاده کنید.

از خواص کلم بروکلی می‌توان به تقویت بینایی چشم اشاره کرد.

لنز چشم انسان حاوی آنتی اکسیدان‌هایی مانند لوتئین و زاکسنتین است که متعلق به خانواده آنتی اکسیدانی است که کاروتنوئید نامیده می‌شود و برای دید بهتر مفید است.

کاروتنوئید در کلم بروکلی فراوان است و این گیاه را به یک ماده مناسب برای سلامت چشم و بهبود بینایی تبدیل کرده است.

در واقع آنتی‌اکسیدان‌های موجود در بروکلی ز تخریب سلول‌های چشم، بروز بیماری آب مروارید و صدمه به عدسی چشم پیشگیری می‌کنند.

بروکلی هم‌چنین دارای ویتامین A است که برای دید چشم بسیار مناسب است.

کلم بروکلی برای بهبود سیستم عصبی

می دانید که پتاسیم برای حفظ سیستم عصبی ضروری است ، پتاسیم در کلم بروکلی به مقدار کافی وجود دارد ، اگر می خواهید سیستم عصبی خود را بهبود ببخشید بهتر است از این گیاه در رژیم خود استفاده کنید.

خواص کلم بروکلی برای سلامت استخوان ها

بروکلی به دلیل کلسیم فراوان و همچنین داشتن منیزیم ، زینک و فسفر برای سلامت استخوان ها مفید است. مادران ، افراد کهنسال و کودکان می بایست از کلم بروکلی در رژیم غذایی خود استفاده کنند. کسانی که در معرض پوکی استخوان هستند کلم بروکلی را فراموش نکنند.

خواص کلم بروکلی برای سلامت مغز

این گیاه دارای ویتامین کا و کولین است و رشد حافظه کمک می کند. سولفورفان های موجود در کلم بروکلی باعث جلوگیری از آلزایمر شده و بیماری های گوارشی را کاهش می دهد.

خواص کلم بروکلی برای ریه

کلم بروکلی حاوی ماده ای است که از بروز بیماری های خطرناک ریوی پیشگیری می کند.

ماده موسوم به »سولفوراپان« در کلم بروکلی فعالیت ژنی را در سلول های ریوی انسان افزایش می دهد که با این واکنش از سلول های ریه ها در برابر آسیب های ناشی ازمواد سمی حفاظت می کند.

این ترکیب در کلم بروکلی می تواند از آسیب های وارده به رگ های خونی ناشی از بیماری دیابت نیز جلوگیری کند.

این سبزی خوراکی در کاهش خطر بروز حملات قلبی و سکته های مغزی هم تاثیر به سزایی دارد.

سولفورافن موجود در کلم بروکلی برای پاکسازی و سم زدایی ریه ها مفید بوده و به پیشگیری از سرطان ریه به ویژه در افراد سیگاری کمک می کند.

خواص کلم بروکلی برای کرونا

یافته‌های جدید دانشمندان دانشگاه مونپلیه فرانسه از تاثیر احتمالی کلم در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا خبر می‌دهد.

به تازگی در مطالعه‌ای جدید دانشمندان دریافتند کلم می‌تواند در مقابله با ویروس کرونا مفید باشد.

این تحقیق توسط محققان دانشگاه دانشگاه مونپلیه فرانسه انجام شد که طی آن مشخص شد کلم، خیار و کیمچی می‌توانند در ایجاد مقاومت در برابر ویروس مفید باشند.

یک متخصص تغذیه آلمانی، خوردن هویج، کلم بروکلی و کلم معمولی را برای مبارزه با کرونا مؤثر می‌داند.

“فون بروچ”، متخصص تغذیه آلمانی معتقد است محصولاتی مانند هویج و کلم به شما کمک می‌کند تا از بدن خود در برابر ویروس جدید محافظت کنید.

خواص کلم بروکلی برای سرماخوردگی

مقادیر بالای ویتامین C موجود در کلم بروکلی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا کمک می کند.

نتایج پژوهش‌ها آمریکایی نشان می‌دهد که بروکلی نیز سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از سرماخوردگی جلوگیری می‌کند.

قدرت سیستم ایمنی بدن با افزایش سن کمتر می‌شود اما ترکیبات گوگردی بروکلی خواص احیاکنندگی دارد.

نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که ترکیبات گوگردی بروکلی روی ژن‌ها و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی موجود در سلول‌های سیستم ایمنی بدن تاثیر می‌گذارد.

برای همین هم اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کند.

اگر می‌خواهید زمستان امسال را بدون سرماخوردگی بگذرانید حتما سیر و بروکلی را وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید تا سیستم ایمنی بدن‌تان تقویت شود و سرماخوردگی سراغتان نیاید.

خواص کلم بروکلی در ماست

پوکی استخوان به جهت کاهش جذب کلسیم توسط بدن صورت می‌گیرد. تحقیقات می‌گوید با خوردن کلم بروکلی و ماست می‌توان به روند تشکیل استخوان سرعت بخشیده و از بروز این بیماری پیشگیری کرد.

بروکلی دارای ویتامین C، K و نیز سرشار از پتاسیم و کلسیم بوده و مانند شیر و پنیر از مواد غذایی استخوان ساز هستند.

طبق نتایج حاصله از تحقیقات، مصرف ویتامین C و k موجب تقویت و افزایش تراکم استخوان می‌شوند.

پتاسیم اثر اسیدهای متابولیک را که موجب از دست دادن استخوان می‌شوند، کاهش می‌دهد.

ماستی که از شیر گاو تهیه شده باشد سرشار از کلسیم و پروتئین بوده و عامل مهمی در استخوان‌سازی محسوب می‌شود.

همچنین افرادی که دارای پوکی استخوان هستند نباید به مقدار زیاد قهوه مصرف کنند چرا که قهوه مانع از جذب کلسیم در بدن می‌شود و این امر احتمال بروز پوکی استخوان را افزایش می‌دهد.

متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند در هفته سه بار کلم بروکلی را در برنامه غذایی خود جای داده ولی ماست را هر روز مصرف کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!