پوکو C65: سه علت کلیدی که خرید جدیدترین گوشی شیائومی را بازنگری میکنید!
فرارو نوشت: پوکو C65 بیشتر از هر چیز دیگری بابت پردازنده ضعیفی که دارد، ناامیدتان میکند. در آیتم نمایشگر تقریبا با همان ترکیب نسل قبلی خودش پا به بازار گذاشته و از نظر دوربین واقعا تعریفی ندارد.
پوکو C65 در برههای که از معرفی مدلهای اسمورسمدار سامسونگ و شیائومی خبری نیست، بهعنوان یک میانرده اقتصادی راهی بازار شده است. درمقایسه با نسل قبلی خودش یعنی پوکو C55 انصافا پیشرفت قابل توجهی ندارد و الان که چند روزی از ورود آن به بازار میگذرد، حولوحوش شش میلیون و ۵۰۰ هزارتومان قیمت دارد.
پوکو C65 بیشتر از هر چیز دیگری بهخاطر تراشه ضعیفی که در بخش پردازنده دارد، روی اعصاب میرود. در بخش دوربین تنها پیشرفت آن اضافه شدن حسگر دو مگاپیکسلی ماکرو است و در آیتم نمایشگر تقریبا با همان ترکیب نسل قبلی خودش پا به بازار گذاشته است.
طراحی پوکو C65 با نمایشگر ضعیف
پوکو C65 در بخش نمایشگر تقریبا با همان ترکیب نسل قبلی خودش یعنی پوکو C55 طراحی شده است. صفحهنمایش ۶.۷ اینچ پوکو C65 از نوع IPS LCD است که از این حیث پیشرفت قابل توجهی نسبت به نمایشگر پوکو C55 بهحساب نمیآید. رفرشریت ۹۰ هرتزی و حداکثر روشنایی ۶۰۰ نیت هم جزو ویژگیهای بعدی نمایشگر پوکو C65 بهحساب میآید که تقریبا ۸۴ درصد از قاب رویی گوشی را پوشش میدهد.
پوکو C65 درحالی با این مشخصات در بخش نمایشگر راهی بازار شده که در همین بازه قیمت یعنی مدلهای شش، هفت میلیونی بازار بخش قابل توجهی از طرفداران شیائومی سراغ ردمی نوت 12 میروند. این یکی نمایشگر بهمراتب بهتری دارد که از نوع AMOLED است. حداکثر روشنایی نمایشگر ردمی نوت 12 به هزار و ۲۰۰ نیت میرسد و نرخ بروزرسانی آن ۱۲۰ هرتز است. هنوز هم فکر میکنید پوکو C65 نمایشگر قابل قبولی دارد؟
طراحی پوکو C65 با دوربین ضعیف
پوکو C65 در بخش دوربین با همان حسگر اصلی پوکو C55 راهی بازار شده و تنها پیشرفت آن ارتقای جزیی حسگر ماکرو محسوب میشود.
پوکو C65 در بخش دوربین به یک حسگر اصلی ۵۰ مگاپیکسلی مجهز شده که شیائومی اسفند پارسال پوکو C55 را با همین حسگر معرفی کرده است. این وسط تبدیل حسگر هشتدهم پیکسلی ماکرو به حسگر دو مگاپیکسل، نهایت دستودلبازی چینیها در بخش طراحی دوربین پوکو C65 بهحساب میآید، اما برای اینکه بیشتر از این حرفها از ضعف پوکو C65 در این بخش مطلع شوید، لازم است نگاهی به کیفیت دوربین سایر رقبا داشته باشیم.
گلکسی A14 سامسونگ از ابتدای سال جاری یکی از محبوبترین میانردههای اقتصادی بازار موبایل بوده است. عکسهایی که دوربین این گوشی تقریبا پنج میلیونی ثبت میکند به مراتب بهتر است و رنگها به واقعیت نزدیکتر هستند.
ردمی نوت 12 هم که حداقل در ماههای اخیر انتخاب اول طرفداران گوشیهای اقتصادی شیائومی بوده، در بخش دوربین مثل پوکو C65 یک حسگر ۵۰ مگاپیکسل دارد. با این تفاوت که حسگرهای هشت مگاپیکسل و دو مگاپیکسل در گوشی ردمی نوت 12 به ثبت بیشتر جزییات در عکسها کمک میکنند. همه این حرفها را زدیم تا بگوییم اگر با شش، هفت میلیون دنبال خرید گوشی هستید و دوربین اولویت مهمی برایتان محسوب میشود، با خیال راحت دور خرید پوکو C65 را خط بکشید.
طراحی پوکو C65 با پردازنده ضعیف
پوکو C65 بیشتر از هر چیز دیگری در بخش پردازنده روی اعصاب میرود. تراشه ۱۲ نانومتری هیلو G۸۵ بدون تعارف یک تراشه عهددقیانوسی است که درمقایسه با رقبای اقتصادی، دست خریداران پوکو C65 را در پوست گردو میگذارد. برای اینکه بهتر از این حرفها متوجه ضعف پردازنده گوشی پوکو C65 شوید، بدنیست نگاهی به کیفیت پردازنده رقبای اقتصادی داشته باشیم.
پوکو M4 Pro که یکی دیگر از میانردههای اقتصادی پوکو در موبایلفروشیهاست، اوضاع بهتری دارد و به تراشه G۹۶ مجهز شده است. گلکسی A14 سامسونگ که ارزانتر است، از حیث پردازنده تقریبا فرقی با پوکو C65 ندارد و ردمی نوت 12 که از تراشه شش نانومتری اسنپدراگون ۶۸۵ سود میبرد، از این جهت حداقل یک سطح بالاتر از پوکو C65 میایستد. نکته مهم بعدی این است که ضعف پردازنده، تاثیرش را در عملکرد باتری هم نشان میدهد و باعث میشود پوکو C65 جلو رقبایی که دارد، شارژدهی کمتری داشته باشد.
پوکو C65 در یک نگاه
وزن
192 گرم
ابعاد
168 در 78 در 8.1 میلیمتر
سایز نمایشگر
6.7 اینچ
نوع نمایشگر
IPS LCD
دوربین اصلی
50 مگاپیکسل
دوربین سلفی
هشت مگاپیکسل
تراشه اصلی
هلیو G85 (12 نانومتر)
ظرفیت باتری
پنج هزار میلیآمپرساعت
قیمت
شش میلیون و 500 هزار تومان
راضیه میرزاحیدری