چرا برخی زنان همیشه گرسنه‌اند؟ علل پشت پرده گرسنگی دائم

چرا برخی زنان همیشه گرسنه‌اند؟ علل پشت پرده گرسنگی دائم

نمناک نوشت: اگر مدام گرسنه هستید، بهتر است نگاهی به عادت های غذایی تان بیندازید. این احتمال وجود دارد که برنامه غذایی تان بتواند علت این گرسنگی ها را برملا کند.

علت گرسنگی زیاد در زنان می‌تواند به عوامل مختلفی برگردد. این گرسنگی غیرعادی در زنان ممکن است به دلیل مسائل هورمونی باشد. برخی از مشکلات هورمونی مانند سندرم پیش از قاعدگی و پر کاری تیروئید می‌تواند باعث افزایش گرسنگی در زنان شود.

همچنین، بیماری‌هایی مانند کمبود آهن، بیماری قند خون و دیابت نیز می‌توانند باعث گرسنگی زیاد در زنان شوند. در هر صورت، اگر گرسنگی زیادی احساس می‌کنید، بهتر است با پزشک خود در مورد دلایل آن صحبت کنید تا علت مشکل را مشخص کرده و درمان مناسبی را به شما تجویز کند.

احتمالا گرسنگی را با اشتها اشتباه گرفته اید

بسیاری از خانم ها اشتباها احساس گرسنگی را با اشتها می‌گیرند. گرسنگی یک احساس بیولوژیکی است که با علائمی مانند سردرد، لزرش و انقباضات روده همراه است، اما اشتها یک احساس روانی است که به دنبال خوردن یک غذای خاص هستید.

شما متابولیسم سریعی دارید

با توجه به ژنتیک و سطح فعالیت بدنی، بعضی از زنان متابولیسم سریعی دارند. برخی از آن‌ها به خاطر ژنتیک خوش شانس بوده و برخی دیگر به دلیل تمرینات سخت و ساخت عضله متابولیسم سرعت بیشتری دارند.

این به معنای این است که بدن آن‌ها سوخت و ساز سریعتری دارد و برای حفظ عملکرد بهتر، نیاز به بیشترین سوخت را دارند. بر اساس یک تحقیق از دانشگاه ورمونت، تقریباً 32 درصد افراد متابولیسمی دارند که بیش از 8 درصد از متوسط جمعیت بالاتر یا پایین‌تر است.

به عبارت دیگر، متابولیسم سریع ممکن است روزانه 100 تا 400 کالری اضافه را سوزانده و این میزان اضافه‌کالری قابل توجهی است. این می‌تواند توجیه کننده باشد که چرا شما تمایل دارید لازانیا را به عنوان یک شام دوم مصرف کنید.

شما غذاهای فرآوری شده می خورید

شما به غذاهای فرآوری شده متکی هستید و این نوع غذا می‌تواند قند خون شما را افزایش داده و احساس گرسنگی شما را افزایش دهد. تحقیقات نشان می‌دهد که غذاهای پر قند و چربی می‌توانند علائمی مانند افسردگی و پرخوری را به دنبال داشته باشند.

مصرف غذاهای فرآوری شده مانند نان سفید، کلوچه و حتی سس سالاد، باعث افزایش قند خون و در نتیجه شما را گرسنه‌تر از قبل می‌کند. شکر فرآوری شده، به دلیل تأثیر قوی بر قسمت مهمی از مغز، دلیل اصلی اشتهای بالا در طول روز است. 

هورمون های تان نامیزان است

بعضی از مشکلات هورمونی مانند سندرم پیش از قاعدگی و تیروئید، می‌توانند باعث کاهش تنظیم صحیح هورمون‌ها و احساس گرسنگی در طول ماه شوند. افزایش فعالیت تیروئید، یکی از مشکلات شایع هورمونی است که منجر به افزایش احساس گرسنگی می‌شود.

هنگامی که هورمون‌های تیروئید بیش از حد فعال هستند، سرعت عملکرد بدن نیز افزایش می‌یابد و شما بیش از حد انرژی مصرف می‌کنید. افزایش قند خون و دیابت نیز می‌تواند باعث احساس گرسنگی شود. اگر فکر می‌کنید با یکی از این مشکلات مواجه هستید، با پزشک خود درباره عملکرد نامتعادل و نامنظم هورمون‌هایتان صحبت کنید.

طناز السادات حسینی فر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها