چطوری یه داوود پاشای خوشمزه درست کنم ؟

چطوری یه داوود پاشای خوشمزه درست کنم ؟

فانی لند-  تاریخچه این غذا به دوران امپراتوری عثمانی بازمی‌ گردد و به یکی از پاشاهان معروف آن زمان، به نام داوود پاشا، نسبت داده می‌ شود.

به گزارش فانی لند، داوود پاشا یک مقام بلندپایه در دوران عثمانی بود و گفته می‌ شود که این غذا اولین بار در دربار وی تهیه شده است.

او که به خوش‌ ذائقه بودن و علاقه‌ اش به غذاهای ساده و لذیذ شهرت داشت، خواهان غذایی بود که طعم غنی داشته باشد و در عین حال ساده نیز باشد. از این‌ رو، آشپزهای دربار غذایی بر پایه کوفته‌ های گوشت، ادویه‌ های معطر و سس گوجه‌ فرنگی را ابداع کردند که با برنج یا نان سرو می‌شد.

غذای داوود پاشا به‌دلیل طعم دلپذیر و سادگی آماده‌سازی، از دربار عثمانی به مناطق مختلف امپراتوری، از جمله کشورهای عربی و خاورمیانه، گسترش یافت. امروزه این غذا در ترکیه، سوریه، لبنان، و حتی ایران طرفداران بسیاری دارد و معمولاً در مجالس و مهمانی‌ ها تهیه می‌ شود.

در این مطلب از آشپزی فانی لندبه طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه می پردازیم.

مواد لازم داوود پاشا:

داوود پاشا


گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یا رب انار ملس: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زیره: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه داوود پاشا:

طرز تهیه خورشت داوود پاشا

مرحله اول : پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زیره خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس از این مخلوط، کوفته‌های کوچک به اندازه گردو درست کنید.

مرحله دوم : یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید. کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند.

مرحله سوم : پیاز باقی مانده را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم : کوفته‌های سرخ شده را به همراه سس به یک قابلمه منتقل کنید. به اندازه کافی آب جوش به قابلمه اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش جا بیفتد و روغن بیندازد.

مرحله پنجم : خورشت داود پاشا را همراه با برنج زعفرانی و سبزیجات تازه سرو کنید.

نکات


برای طعم بهتر می‌توانید از کمی آب لیمو یا نعناع خشک نیز در خورشت استفاده کنید.
برای تزیین می‌توانید از خلال بادام یا کشمش پلویی استفاده کنید.
برای اینکه کوفته‌ها حالت یکدست‌تری داشته باشند، می‌توانید آن‌ها را چندین بار ورز دهید.
زمان پخت خورشت به اندازه کوفته‌ها و نوع گوشت بستگی دارد.
می توانید در کنار این غذا سیب زمینی سرخ شده سرو کنید .

نوش جان و دل خوش !

منبع خبر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها