«کانون» در «دولت سیزدهم» تلاش کرد به سمت «تولیگری» حرکت کند و «تصدیگری» و «تنظیمگری» را به «بخش خصوصی» واگذار کند! – اخبار سینمای ایران و جهان
سینماپرس: مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نشست «چشمانداز نشر و بیمها و امیدها» از همراهیهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بهویژه یاسر احمدوند معاون فرهنگی این وزارتخانه در تامین کاغذ برای چاپ کتابهای کانون قدردانی کرد.
به گزارش سینماپرس، حامد علامتی در این نشست که صبح روز ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ به همت مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگزار شد، توضیح داد: دو سال پیش و در نخستین روزهای آغاز مسئولیتم در کانون که کاغذ هم کمیاب شده بود، معاون فرهنگی ارشاد دست ما را با کاغذ پر کرد، این خیلی ارزشمند است و دولت سیزدهم در این زمان پای کار آمد و مشکل کانون را حل کرد چرا که کتاب و نشر آن همواره در کانون اولویت نخست است.
او ادامه داد: در عرصه اقتصاد نشر، محتوا، تبلیغ و ترویج طی این سالها کارهای بزرگی هم در کانون و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شده است.
مدیرعامل کانون یک بار دیگر تاکید کرد که کانون پرورش فکری در دولت سیزدهم تلاش کرد به سمت تولیگری حرکت کند و تصدیگری و تنظیمگری را به بخش خصوصی واگذار کند.
تشکیل اتاقهای اندیشهورزی در انتشارات کانون
عباس محمددینی مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون نیز در این نشست ضمن بیان اینکه در دولت شهید رییسی با میدان دادن به مدیران جوان و ایجاد ادبیاتی جدید باعث شد تا حوزه ادبیات به مخاطبان و مولفان قابل اعتنا و کارکشتهای در این جریان دست پیدا کند که بسیار سرورانگیز است.
او توضیح داد در انتشارات کانون پرورش فکری با هدف تولیگری، اتاقهای اندیشهورزی ایجاد شده است تا تولید محصول بهینه شود و کانون در این زمینه دست به انتشار تولیداتی میزند که لازم است و با اقدامهای همتراز دیگر ناشران کودک و نوجوان تلاقی پیدا نمیکند.