کدام مدل پوکو در 2024 عرش را فتح میکند؟ اکتشاف برترین گوشی
در این مطلب لیستی از جدیدترین گوشی پوکو را زیر ذربین بردهایم تا ببینیم اخرین تولیدات این کمپانی چه عملکردی دارند و از بین آنها کدام یک میتواند لقب بهترین گوشی پوکو را از آن خود کند.
ویدیو بهترین گوشی پوکو
POCO که در ابتدا به عنوان زیر برند شیائومی شروع بکار کرد، بین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ علاوهبر اعلام استقلال، بسیار پرکار بود و با عرضه مدلهای متفاوت گوشی پوکو توانست جایگاه خود را در بازار موبایل تثبیت کند و به محبوبیت خود به خصوص در بین جوانان بیفزاید.
بهترین گوشی پوکو کدام است ؟
در ادامه به معرفی مدلهایی میپردازیم که با ویژگیهایی متفاوت جزء لیست جدیدترین و بهترین گوشی پوکو قرار گرفتهاند. قبل از شروع بد نیست نگاهی به عملکرد سختافزاری و باتری مدلهای منتخب بیندازید:
Poco F5
پوکو اف ۵ با ویژگیهایی همچون صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی، آن هم از نوع آمولد با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز میتواند در بخش نمایشگر برای شما راضیکننده باشد. حداکثر روشنایی این مدل ۱۰۰۰ نیت عنوان شده که از مدل قبلی کمی پایینتر است، با این حال برای کار با گوشی زیر نور زیاد احتمالاً چالشی نخواهی داشت.
گوشی موبایل شیائومی Poco F5
استفاده از پردازنده اسنپدراگون ۷ پلاس نسل دو همه عملکردهای این مدل را تحت تاثیر قرار داده است و بر همین اساس با اطمینان آن را در لیست بهترین مدل گوشی پوکو امسال جای دادهایم.
قیمت ویژه: ۷,۴۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi 13C ظرفیت ۱۲۸ رم ۶ گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۷,۷۵۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro 5G ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت
قیمت ویژه: ۷ تومان
گوشی شیائومی Redmi 13C NFC ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۳,۴۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 Pro ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۲,۶۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M6 Pro ظرفیت ۵۱۲ رم ۱۲ گیگابایت
قیمت ویژه: ۱۰,۷۹۹,۰۰۰ تومان
گوشی شیائومی Redmi Note 13 ظرفیت ۲۵۶ رم ۸ گیگابایت
دوربین هم میتواند یکی دیگر از دلایل خرید این گوشی باشد چراکه اگر شغلتان تولید محتوای پلتفرمهای اجتماعی است، به دلیل وجود لنز اصلی ۶۴ و سنسور فوق عریض ۸ مگاپیکسلی که تجربه عکاسی خوبی در فضای باز را رقم میزند، بعلاوه میتوانید آن را برای فیلمبرداری انتخاب کنید، چراکه فیلمهایی با حداکثر کیفیت ۴k به شما خواهد داد. میتوان از گفتههای بالا به این نتیجه رسید که این مدل که در بخشهای مختلفی راضیکننده بوده است، جزء مدلهای محبوب کاربران قرار گیرد.
حالا بیایید از منظر گیمینگ نیز به آن نگاهی بیندازیم. خوب میدانیم که برای تبدیل شدن به یک مدل گیمینگ، راهی پرپیچ و خمی را باید طی کرد که این محصول در این مسیر با موفقیت به مقصد رسیده، زیرا ابزارهای قدرتمندی همچون، پردازنده قوی، حداکثر روشنایی صفحه نمایش قابل قبول، باتری با ظرفیت بالا و البته نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز را داشته است. صدای باکیفیت و استریو هم فرد را از شک و دودلی برای خرید آن به عنوان یک مدل مناسب برای گیم رها میکند.
Poco F6
شاید کملطفی باشد از این گوشی پوکو جدید تنها به عنوان یک میانرده یاد کنیم، چرا که عملکردش چیزی فراتر از این را نشان میدهد.
با اینکه گوشی جدید پوکو هنوز در کشور ما قابل خریداری نیست، اما ویژگیهایی دارد که نمیتوان به سادگی از آن گذشت. حداکثر روشنایی ۲۴۰۰ نیت در نمایشگر امولد یکی از بهترین ویژگیهای پوکو F6 محسوب میشود. پردازنده اسنپدراگون ۸s نسل سه از دیگر نقاط قوت آن است که خیال کاربر را بابت کارهای روزانه و نسبتاً سنگین راحت میکند.
گوشی شیائومی Poco F6
پوکو برای ساخت محصول جدیدش به فکر راحتی کاربرانش بوده و این مدل پوکو جدید تنها ۱۷۹ گرم وزن دارد، این در حالیست که از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری برای این مدل استفاده شده است. طبق ادعای کمپانی فست شارژ ۹۰ واتی آن در مدت ۳۵ دقیقه باتری گوشی را شارژ کامل میرساند.
Poco F5 Pro
به نوعی باید این را مدل ارتقاء یافته بدانیم که حالا یک سرو گردن بالاتر از گوشیهای میانرده قرار گرفته و در بخش پردازنده، لایق لقب پرچمدار است.
برای اینکه پوکو F5 پرو را جزء پرچمدارها به شمار آورد میبایست همه جوانب را بررسی کرد برای مثال پردازنده اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ که گویای یک عملکرد بسیار قدرتمند در این مدل بوده که آن را برای کارکردهایی از جمله اجرای بازیهای سنگین، مناسب کرده است.
گوشی شیائومی F5 Pro
پیشرفت را حتی در باتری ۵۱۶۰ میلیآمپر، شاهد هستیم که با شارژر ۶۷ واتی، تنها ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان را برای شارژ گوشی پوکو از شما میگیرد که در نوع خودش قابلتوجه است. همچنین میتوانید آن را از طریق شارژ بیسیم ۳۰ واتی در حدود ۳۰ دقیقه شارژ کنید.
پردازنده قوی، از دوربین هم یک بخش بسیار باکیفیت و حرفهای ساخته که در کنار اجرای بازیهای سنگین، تصاویر خوبی نیز ثبت میکند. لنز اصلی ۶۴ با فوکوس خودکار و لرزشگیر اپتیکال و دوربین سلفی ۱۶ مگاپییکسل معرف دوربین آن بوده که در کنار کیفیت فیلمبرداری ۸k، حجت را در این بخش به عنوان بهترین گوشی poco تمام کرده است.
نمایشگر این مدل هم به عنوان بالاترین مدل گوشی شیائومی پوکو در حد انتظار ظاهر شده و با اندازه ۶.۶۷ اینچی و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز تجربه بصری خوبی را ارائه میدهد.
باتری پرقدرت این گوشی هم به شما اجازه میدهد که ساعتها بدون نگرانی از تمام شدن شارژ گوشی خود، مشغول بازی مورد علاقهتان شوید.
گیمهای جدید و البته سنگین قطعاً در صفحه نمایش امولد این گوشی، لذتی دوچندان را برای کاربران خواهد داشت و پوکو در محصول باز هم رسالت برند خود که تمرکز روی گوشیهای گیمینگ بوده را به نحو احسن به سرانجام رسانده است.
poco f6 pro
پوکو F6 Pro یک انتخاب همه چیز تمام است که با نمایشگر ۶.۶۷ اینچی امولد و توانایی نمایش ۶۸ میلیارد رنگ تجربه بصری خوبی را در اختیار شما قرار میدهد. حداکثر روشنایی ۴۰۰۰ نیت هیچگونه نگرانی بابت وضوح تصویر این مدل Poco جدید در نور زیاد باقی نمیگذارد.
گوشی شیائومی F6 Pro
پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۲ در بطن این گوشی بکار برده شده است که به راحتی از پس استفاده روزمره و حتی خیلی بیشتر از آن بر میآید. باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری این گوشی نیز با فست شارژ ۱۲۰ واتی تنها در ۱۹ دقیقه به طور کامل شارژ میشود.
حدس میزنید بهترین گوشی شیائومی علاوه بر موارد بالا کدام است ؟
Poco x6Pro
از آنجایی که بازی با گوشی سرگرمی بیشتر نوجوانان و افراد جوان محسوب میشود، گوشی های جدید پوکو با تمرکز بر عملکرد گیمینگ ساخته شدهاند تا به علاقهی مخاطبان گیمر خود نیز پاسخ دهد. این مدل عملکرد بسیار عالی در بازی ها دارد و حتی میتواند به عنوان یک گوشی گیمینگ شیائومی معرفی شود.
پوکو X6 Pro با استفاده از تراشه Dimensity 8300 Ultra که یکی از تراشههای قدرتمند بازار به حساب میآید، عملکردی قوی، بدون لگ و افت فریم را در بازیهای سنگین از خود نشان میدهد. عملکرد این تراشه آن را در کلاس پرچمداران قرار میدهد. این گوشی یکی از به روزترین ترکیبهای سخت افزار و نرمافزاری مناسب بازی را کنار هم قرار داده است. امتیاز انتوتو بالای یک میلیون گواه این موضوع است.
گوشی شیائومی Poco X6 Pro
تست بازیهای پرطرفدار و سنگین روی این مدل، آن را به انتخاب ایده آل گیمینگ در کلاس میانرده تبدیل کرده است که احتمالا شما را ناامید نمیکند. پوکو در این گوشی از هایپر او اس بر پایه اندروید ۱۷ استفاده کرده که وعده آپدیت تا ۴ سال را نیز داده است.
خوشبختانه شارژر ۶۷ واتی، میتواند باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری آن را تنها در ۴۵ دقیقه از ۰ تا ۱۰۰ درصد شارژ کند. درست است که این مدل را به عنوان یک گوشی میانرده در بین بهترین گوشی های پوکو نام بردیم، اما آنقدر در برخی از ویژگیها قوی عمل کرده که واقعا چیزی از یک پرچمدار پوکو کم ندارد.
Poco x6
با اینکه پنل جلویی توسط گوریلاگلس ویکتوس محافظت میشود، ولی طراحی تخت در پنل و قاب و استفاده از متریال پلاستیکی در فریم، دور از انتظار نبود و این گوشی شیائومی سری پوکو با وزن ۱۸۱ گرم سبک و خوشدست است.
پوکو x6 با نمایشگر امولد طیف وسیعی از رنگها را به نمایش میگذارد و توانایی نمایش ۶۸ میلیارد رنگ را دارد. حداکثر روشنایی ۱۸۰۰ نیت نیز جایی برای نگرانی بابت خوانایی در زیر نور زیاد باقی نمیگذارد. رزولوشن ۱.۵K و پشتیبانی از دالبی ویژن از دیگر خصوصیات آن است. این ویژگیها موجب شده تا زمانی که به نمایشگر آن نگاه میکنیم، شاهد رنگهای زنده و باکیفیت و البته جذاب باشیم.
گوشی شیائومی Poco X6
یکی از محبوبترین تراشههای اندرویدی یعنی اسنپدراگون ۷s نسل دوم، در این محصول استفاده شده است و عملکرد خوبی را در پردازش کارهای روزمره و بازی از آن شاهد هستیم.
در زمان خرید این گوشی پوکو جدید با رابط کاربری MIUI14 مبتنی بر اندروید ۱۳ عرضه شده و در حال حاضر، آپدیت اندروید ۱۴ و رابط کاربری هایپر OS را هم دریافت کرده است.
با اینکه از گوشیهای میانرده توقع زیادی در دوربین نداریم و پوکو هم تمرکز را بر روی سخت افزار گذاشته است، اما لنز ۶۴ مگاپیکسلی تصاویر قابل قبولی را ثبت میکند که برای گوشیهایی در قالب یک میانرده، مزیت قابلتوجهی بهشمار میرود.
M6 pro
با فریم پلاستیکی و وزن ۱۷۹ گرم، پوکو M6 پرو جزو گزینههای نسبتا سبک و خوشدست قرار میگیرد. نمایشگر امولد ۶.۶۷ اینچی آن با گوریلاگلس ۵ محافظت میشود و برخورداری از گواهی IP54 این محصول را در برابر پاشش آب و گرد و غبار مقاوم میکند.
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M6 Pro
نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی به صورت تطبیقی تغییرپذیر است که تاثیر این موضوع را در کنترل مصرف انرژی نیز میبینیم. متاسفانه این گوشی از محتوای HDR پشتیبانی نمیکند که با توجه به قیمت آن قابل توجیه است.
همانطور که انتظار میرفت از تراشه هلیو G99 اولترا در این گوشی استفاده شد و عملکرد رضایتبخشی را در تستهای انجام شده از خود نشان میدهد.
یکی از بهترین خصوصیات استفاده شده لرزشگیر اپتیکال در دوربین است. لنز اصلی ۶۴ مگاپیکسلی نیز در کنار دو لنز ۸ و ۲ مگاپیکسلی تصاویر خوبی را ثبت میکند. از نقطه قوت آن میتوان به عکاسی پرتره اشاره کرد.
Poco C40
پوکوc40 با وجودی که در کلاس میانردههای اقتصادیست، با ویژگیهای خوب، شما را برای خرید مجاب میکند؛ مثلاً باتری بزرگ با ظرفیت ۶۰۰۰ میلیآمپر با سرعت ۱۸ وات شارژ میشود. نمایشگر ۶.۷۱ اینچی IPS LCD آن برای محافظت بیشتر با گوریلاگلس پوشیده شده است.
گوشی شیائومی Poco C40
بدون شک این مدل بهترین گوشی از نظر سختافزار نبوده و برخلاف اغلب مدلهای این برند برای بازی کردن مناسب نیست، اما یکی از بهترین گوشی های پوکو در کلاس اقتصادی به حساب میآید و نسبت به کلاس قیمتیاش عملکرد مناسبی دارد و به خوبی از پس کارهای سبک و روزانه برآید.
poco c65
پوکو سی ۶۵ نسبت به مدل قبلی از مزیتهای بیشتری برخوردار است که با کمی هزینه بیشتر به گوشی بزرگتر، نمایشگر روانتر و پردازنده بهتر دسترسی خواهید داشت.
گوشی شیائومی Poco C65
این مدل در کلاس خود خوب ظاهر شده و با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۶۰۰ نیت انتخابی ایدهآل در این بازه قیمتی است. دوربین دوگانه با لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی آن نیز عکسهای نسبتا خوبی را ثبت میکند.
Poco M5
در پوکو M5 از تراشهی جدید Helio G99 مدیاتک استفاده شده که قدرت مناسب و پایداری خوبی دارد و حتی برای بعضی گیمها هم مناسب است.
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5
یک مزیت خرید این گوشی به روز بودن نرمافزار است. این مدل هم رابط کاربری MIUI 13 را بر پایه اندروید ۱۲ اجرا میکند و با توجه به پشتیبانی آن از نسل بعدی اندروید، میتوان گفت که از نظر نرمافزاری کاملاً به روز است.
نمایشگر بزرگ ۶.۵۸ اینچی این مدل از نوع IPS LCD بوده و رزولوشن ۲۴۰۸ × ۱۰۸۰ پیکسلی و نرخنوسازی ۹۰ هرتزی عملکرد نسبتا خوبی دارد. از دیگر مشخصات اصلی میتوان دوربین ۳گانه ۵۰ مگاپیکسلی در کنار لنز ماکرو و سنسور عمق اشاره کرد، باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری آن نیز با فستشارژ ۱۸ واتی شارژ میشود.
Poco M5s
پوکو برای این مدل از تراشهی پردازندهی Helio G95 مدیاتک استفاده کرده که نسبت به نسخهی استاندارد، عملکرد ضعیفتری را میبینیم و در بازیهای سنگین توان رقابت با آن را ندارد، اما با درنظر گرفتن موارد دیگر، متوجه برتری پوکو M5s میشوید.
گوشی شیائومی Xiaomi Poco M5s
این گوشی پوکو گواهینامهی IP53 را کسب کرده و استفاده از نمایشگر امولد با حداکثر روشنایی ۱۱۰۰ نیت با توجه به قیمت آن، یک مزیت است.
دوربین هم ۴گانه و ۶۴ مگاپیکسلی است که با توانایی فیلمبرداری با کیفیت ۴K قانعکننده ظاهر میشود. بعلاوه با پشتیبانی از فست شارژ ۳۳ واتی، نسبت به نسخهی استاندارد با سرعت بیشتری شارژ میشود.
کلام پایانی
هرچند که از عمر روی کار آمدن پوکو خیلی نمیگذرد؛ اما در همین مدت کوتاه به خوبی توانسته خود را به همه ثابت کند و آن هم به دلیل کیفیت بالای تولیدات این کمپانی است. این را میتوان از دوربینهای باکیفیت، صفحهنمایشهای بزرگ و البته چشمنواز به همراه طراحی کاربرپسند، دریافت کرد. گفتنی است برای خرید و اطلاع از قیمت لحظهای انواع مدلها میتوانید به صفحه قیمت روز گوشی مراجعه کنید.
به نظر شما بهترین گوشی پوکو کدام است؟ نظرات خود را با ما و دوستانتان در ۱۹ کالامگ درمیان بگذارید.
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۸۶ رای
سوالات متداول
کدام گوشی پوکو دوربین بهتری دارد؟
✔️ گوشیهای جدید پوکو با برخورداری از دوربین 64 و 108 مگاپیکسلی عکسهای باکیفیتی را ثبت کرده و انتظارات شما را از داشتن یک دوربین عالی را برآورده میکنند.
ارزان قیمتترین گوشیهای پوکو کدام مدلها هستند؟
✔️خط تولید سی این برند در حال حاضر ارزانترین مدلهای پوکو را شامل میشوند که از نظر کارایی و امکانات تنها برای استفاده عادی مناسباند و عملکرد چشمگیری برای بازی و یا عکاسی ارائه نمیدهند.