فانی لند‌

کدام کشورها بالاترین تورم قیمت مواد غذایی را دارند؟ + نمودار

تورم قیمت مواد غذایی به طور نامتناسبی بر امنیت غذایی جهانی و جمعیت‌های آسیب‌پذیر اثر می‌گذارد. اما از آمریکای جنوبی تا آفریقا و خاورمیانه، کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین آسیب را از افزایش قیمت مواد غذایی دیدند؟ این نمودار با استفاده از جدیدترین داده‌های تریدینگ اکونومیکس نشان می‌دهد که کدام کشورها بالاترین تورم مواد غذایی را دارند.

روند تورم مواد غذایی به تفکیک کشور و قاره

در صدر همه کشورها، آرژانتین با افزایش ۱۸۳ درصدی قیمت مواد غذایی در طول یک سال مبارزه می‌کند. این کشور همچنین بالاترین پیش‌بینی تورم مواد غذایی در جهان را برای سه‌ماهه دوم سال آینده میلادی با ۱۲۰ درصد دارد.

تورم بالای مواد غذایی در آرژانتین ناشی از ترکیبی از عوامل است، از جمله: کاهش ارزش پول ملی، خشکسالی‌های شدید، وابستگی به صادرات، عدم ثبات اقتصادی و آشفتگی‌های سیاسی.

فلسطین با ۱۱۵ درصد در رده دوم بالاترین تورم مواد غذایی قرار دارد. با این حال، پیش‌بینی می‌شود که این نرخ تا نیمه دوم سال ۲۰۲۵ به شدت به ۱۲ درصد کاهش یابد.

در همین حال، شش کشور از هشت کشور بعدی همگی در آفریقا هستند. کشورهای آفریقایی با بالاترین تورم مواد غذایی زیمبابوه با ۱۰۵ درصد و سودان جنوبی با ۹۶ درصد هستند.

همزمان، کشورهای آفریقایی دیگری مانند مالاوی، نیجریه و آنگولا با نرخ‌هایی بین ۳۴ تا ۴۴ درصد مواجه هستند که نشان‌دهنده روند گسترده‌تر تورم مواد غذایی در این قاره است.

پتاس

داده‌ها نشان می‌دهد که بار نامتناسبی بر دوش اقتصادهای در حال توسعه است، جایی که هزینه‌های مواد غذایی سهم بزرگ‌تری از بودجه خانوارها را تشکیل می‌دهد.

راه‌حل‌ها ممکن است مستلزم سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه در نوآوری‌هایی مانند پتاش یا پتاس (نوعی کود معدنی پتاسیمی که برای افزایش حاصلخیزی خاک و بهبود رشد گیاهان استفاده می‌شود) افزایش‌دهنده محصولات کشاورزی باشد تا بتوان عملکرد را افزایش و قیمت‌ها را ثبات بخشید.

بیاموزید که چگونه می‌توانید در حل ناامنی غذایی جهانی مشارکت کنید و در پرتفوی سرمایه‌گذاری خود بازده ایجاد کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!