فانی لند‌

کدام کشورها تا سال 2030 بیشترین باتری لیتیوم یونی را تولید می کنند؟ + اینفوگرافیک

باتری‌ های لیتیوم یونی به دلیل چگالی انرژی بالا و کارایی‌شان، برای اقتصاد پاک ضروری هستند. این باتری‌ها منبع انرژی اکثر دستگاه‌های الکترونیکی قابل حمل مانند تلفن‌های همراه و لپ‌تاپ‌ها بوده و در بیشتر خودروهای الکتریکی امروزی مورد استفاده قرار می‌گیرند. اینفوگرافیک زیر، کشورهای برتر تولیدکننده باتری لیتیوم یونی را بر اساس ظرفیت پیش‌بینی شده آن‌ها (که با واحد گیگاوات-ساعت یا GWh اندازه‌گیری می‌شود) در سال ۲۰۳۰ رتبه‌بندی می‌کند.

سلطه چین بر بازار باتری‌ های لیتیوم یونی

انتظار می‌رود شرکت‌های چینی تا سال ۲۰۳۰ حدود ۷۰ درصد از ظرفیت جهانی تولید باتری لیتیوم یونی را به خود اختصاص دهند و بیش از ۶,۲۰۰ گیگاوات-ساعت تولید کنند. پیش‌بینی می‌شود که شرکت چینی CATL به تنهایی بیش از مجموع تولید کانادا، فرانسه، مجارستان، آلمان و انگلستان باتری تولید کند.

در حال حاضر، چین میزبان شش شرکت از ۱۰ شرکت بزرگ تولیدکننده باتری در جهان است. سلطه چین در تولید باتری ناشی از یکپارچگی این کشور در تمام زنجیره تأمین خودروهای الکتریکی، از استخراج فلزات تا تولید این خودروها است.

پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰، ایالات متحده با ظرفیت ۱,۲۶۱ گیگاوات-ساعت، پس از چین در رتبه دوم قرار گیرد که عمدتاً توسط ال جی انرژی سولوشن و تسلا هدایت می‌شود.

در اروپا، پیش‌بینی می‌شود آلمان با ۲۶۲ گیگاوات-ساعت، پیشتاز تولید باتری لیتیوم یونی باشد که بیشتر آن توسط تسلا تولید خواهد شد. این شرکت در حال حاضر کارخانه گیگا برلین خود را در این کشور راه‌اندازی کرده است که اولین کارخانه تولیدی تسلا در اروپا محسوب می‌شود.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!